2777
2789
نه کرمانم یکی از شهرستان های کرمان 

مغازت باید یه جای شلوغ باشه رفت و امد زیاد باشه وگرنه ضرر میدی، حواست رو جمع کن، من تهرانم کرمان جایی رو نمیشناسم، ولی تهران بازار سرای ملی یه چندتا مغازه هستن مانتو رو عمده میدن، میتونی بری مانتو فروشی های بزرگ شهرتون از اونا ادرس تولیدی رو بگیری 

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مغازت باید یه جای شلوغ باشه رفت و امد زیاد باشه وگرنه ضرر میدی، حواست رو جمع کن، من تهرانم کرمان جای ...

برا اوردن جنس میتونم بیام تهران ادرس دقیقشو میشه لطف کنی تابحال اونورا نیومدم اخه🥲

برا اوردن جنس میتونم بیام تهران ادرس دقیقشو میشه لطف کنی تابحال اونورا نیومدم اخه🥲

مترو ایستگاه خیام پیاده شو، بعد بگو میخوام برم سرای ملی تو بازار ۱۵ خرداد ، مغازه های اطراف راهنماییت میکنن، من خودم خیلی دوست دارم مغازه داشته باشم ، امیدوارم موفق باشی

یکی از شهرستان های کرمان رفتم قیمت گرفتم اخه شهرمون بزرگ نیست

مجموعه سالمد برا کرمان فکر کنم یعنی ببین من مشتری پایه ثابتشونم فکر کنم تا اونا باشن کسی از جایی دیگه خرید نکنه قیمتشونم عالی 

مجموعه سالمد برا کرمان فکر کنم یعنی ببین من مشتری پایه ثابتشونم فکر کنم تا اونا باشن کسی از جایی دیگ ...

اره برا کرمانه من خودمم مدتی مشتریشون بودم اما شهر ما یساعتی با کرمان فاصله داره بعد صدتا عین سالمد کرمان هست همشونم مشتری دارن 🥲

اره برا کرمانه من خودمم مدتی مشتریشون بودم اما شهر ما یساعتی با کرمان فاصله داره بعد صدتا عین سالمد ...

اون جوری فکر نکن تو هم یه نفر، خیلی ها دوست دارن حضوری خرید کنن، به نظرم برو از همون کرمان خرید کن، به شرط تعویض ، امانی بخر