2777
2789

تهرانی؟

هرکی هرجور دوست داره میتونه زندگی کنه😉     بیاین باهم مهربون باشیم به نظرم هم احترام بزاریم و نظرمونو محترمانه و بدون تندی بگیم😘💙🌌بر خلاف همه کاربر جدید😂قبلنا عضو نبودم فقط میخوندم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیجی کالا کتاب شصت تومنی رو میده بیست سی تومن خیلی خوبه

هرکی هرجور دوست داره میتونه زندگی کنه😉     بیاین باهم مهربون باشیم به نظرم هم احترام بزاریم و نظرمونو محترمانه و بدون تندی بگیم😘💙🌌بر خلاف همه کاربر جدید😂قبلنا عضو نبودم فقط میخوندم😅
رمان های زیاد مث دزیره و این مدلا رو داره؟؟ چون من تاحالا ازشون خرید نکردم نمیدونم کیفیتشون چجوریه

من فقط از کنارش رد شدم نمی‌دونم چیا داره

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

سنتو میگی؟

رمان های زیاد مث دزیره و این مدلا رو داره؟؟ چون من تاحالا ازشون خرید نکردم نمیدونم کیفیتشون چجوریه

دست دو بخر

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
از انقلاب؟ اگر خودتون کتابخونین و کتاب دسته دوم فروش خوبی رو میشناسین خوشحال میشم معرفی کنین🥰

من تهران نیستم عزیزم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁