الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا شوهرم کنی مث بقیه میخوای هروز بیای از دست شوهر و مامانش و خواهرش و جاریت بنالی و حرص بخووی بیخی ...
اگه میزاشتن بادوستام بگردم که این حالو نداشتم آخه مامان بابام خیلی حساسن روم همش نگرانن به خواهروبرادرم ندارن زیاد چون دیگه اونا متاهل هستن فقط به من گیرمیدن خسته شدم دیگه،😥
اگه میزاشتن بادوستام بگردم که این حالو نداشتم آخه مامان بابام خیلی حساسن روم همش نگرانن به خواهروبرا ...
منم همین بودم ولی شوهر کردن ک راه نجات نیس عزیزم با ازدواج محدود تر میشی سعی کن کم کم قانع کنی مامان باباتو و خودت چند بار برو ولی اگ رو پوششت حساسن خودت رعاایت کن با دوستایی برو ک سالمن و خونوادت قبول دارن قبل تاریکی خونه باش هر جا میری باهاشون تماس تصویری بگیر منم همین کارا رو میکردم خوب شدن کم کم.
هر بار این تیکر میاد جلو تر چقد ذوق میکنمم برات جانَکَم😍خدا یا خودت حافظ همه تو دلیا باش دامن منتظراشم سبز کن😍
منم همین بودم ولی شوهر کردن ک راه نجات نیس عزیزم با ازدواج محدود تر میشی سعی کن کم کم قانع کنی مامان ...
پووششم کاملا خوبه یعنی گیرنمیدن چون میدونن خیلی معتقد خداواهل بیتم ولی میگن ازدختری که زیاد بیرون میره خوشمون نمیاد فقط باید بااونا برم بیرون یعنی خانوادم