2777
2789
عنوان

عروسی خواهر شوهرمه دعوت نکردن

1173 بازدید | 41 پست

نمیگم همه ی مادرشوهرا بدن ولی مادرشوهر من خیلی بده ، همیشه از اول زندگی حسودی میکرد ، دخالت میکرد ، پشت سرم حرف میزد و دیگرانو از جمله پدر شوهر و خواهر شوهرمو با من بد کرد.

از اینا بگذریم  خواهر شوهرم بچه دار نمیشد و چندبار بچه ش سقط شد، بچه من ک دنیا اومد سر ی چیز الکی که خدا شاهده من نگفته بودم دعوا به پا کرد مامانمم پشت من درومد که دخترم اینهمه سکوت میکنه و احترام میذاره مشکلت باهاش چیه که اینقدر بهش زخم زبون میزنی.

مادرشوهرمم رو کرد به بابام فریاد زد و گف این چه دختریه ک بزرگ کردین تو خونه ی من کار نمیکنه! و پسرمو از من جدا کرده و...

بابامم فقط سکوت...

همسرم بیرونشون کرد از خونه ، من حالم بد شد تازه زایمان کرده بودم...

حالا پسرم ۴ سالشه و هنوز خونواده شوهرم با خونواده من قهرن

چند بار به بهانه دندونی و تولد و... دعوت کردیم خانواده همسرم نیومدن...الانم برای عروسی خواهرشوهرم پدر مادرم دعوت نیستن

شما بودین چی کار میکردین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتم دیگه چ‌میشه کرد 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
اگه برات خیلی مهمه ک خانوادتو دعوت نکردن .خودتم نرو خب چ کاریه آخه

نمیدونم جاهای دیگه رسم چطوریه

ولی ما رسم داریم دعوت میکنیم

من یدونه عروسم 

واقعا اگه کسی از فامیل بپرسه چرا مامان بابات نیومدن روم نمیشه بگم دعوت نبودن

از ی طرف میگم برم خودمو سبک کردم

ار ی طرف میگم نرم خودمو نقل مجلس فامیل کنم که نگاه کن چه مغروره نیومد عروسی خواهر شوهرش