۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6527 عنوان نمونه ادرار نوزاد 169 بازدید | 14 پست خانوما س روزه علافه ی ذره دستشویی از پسرمم س تا کیسه ازمایشگاهی تا حالا انداختم دور همش دورش خیس میشه چسباش کنده میشن ادرار هم ک اصلا نمیکنه خیلی کم شما بگین دیگ چکار کنم دو ماهشه خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش 1401/04/07 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز_ عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 13270 شیربهش بده توحمام لختش کن سرزانوهاش خیس کن جیش میکنه ظرفوبگیرریرش ازمنم نشد بردم توحموم
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6527 کیسه ک واسش میزارم بازش میزارم وقتی از خاب بیدار میشه میبینم کلا کنده شدن ادرارش ریخته بیرون اینقدرم دست و پا میزنه اصلا نمیتونم ازش بگیرم خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6527 شیربهش بده توحمام لختش کن سرزانوهاش خیس کن جیش میکنه ظرفوبگیرریرش ازمنم نشد بردم توحموم جدی منک دیگ اعصابم بهم ریخته هیج جوره نمیتونم بگیرم بد شانسی اگ از ی هفته جوابش ازمایشش دیر تر ببرم دوباره باید ویزیت بدم😟😟😟 خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
manisam عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6806 پوشکش باز کن کیسه بذار ی فوت کن جیش میکنه😂 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
رز_ عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 13270 من باکمکی بردم اون لخت گرفت تادیدم اومدگرفتم زیرش نهایت یه ربع علاف میشی ولی این تنهاراهه
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6527 پوشکش باز کن کیسه بذار ی فوت کن جیش میکنه😂 همه کار کردم هیج جوره جیش نمیکنه ی ذره هم ک میکنه بردم میگن کمه خو چکار کنم خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6527 من باکمکی بردم اون لخت گرفت تادیدم اومدگرفتم زیرش نهایت یه ربع علاف میشی ولی این تنهاراهه مگ فردا همین کارو بکنم دیگ موندم بخدا نمیدونم ترسیده از این کیسه ها خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
manisam عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6806 نباید بذاری داخل پوشک و ولش کنی وقتی شیر بهش میدی میدونی دستشویی داره بذار ی کم بخندونش پر میشه 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
orina عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 6587 منم واسه پسرم امروزگذاشتم راحت توکیسه جیش کرد سرآلتشو بگیرکامل بزار داخل چسب باید دورآلتش باشه....قراره الآن بریم جواب آزمایششو بگیریم ۲۶روزشه دعا کنید چیزی نباشه....
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6527 نباید بذاری داخل پوشک و ولش کنی وقتی شیر بهش میدی میدونی دستشویی داره بذار ی کم بخندونش پر میشه داخل پوشک نیس کلا بازش میزارم ولی اینقد پاهاشو تکون میده ک کیسه کنده میشن خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6527 منم واسه پسرم امروزگذاشتم راحت توکیسه جیش کرد سرآلتشو بگیرکامل بزار داخل چسب باید دورآلتش باشه....قر ... ایشالله ک چیزی نیست عزیرم منم پسرم کوچیک بود راحت ازش گرفتم ولی الان بزرگتر شده اصلا نمیشه گرفت ازش س روزه علافم خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6527 نباید بذاری داخل پوشک و ولش کنی وقتی شیر بهش میدی میدونی دستشویی داره بذار ی کم بخندونش پر میشه خو از کجا بدونم کی دستشویی داره بعدشم خیلی کم جیش میکنه اونا کفاف نمیده میگن کمه😕😕😕 خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش
manisam عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6806 خو از کجا بدونم کی دستشویی داره بعدشم خیلی کم جیش میکنه اونا کفاف نمیده میگن کمه😕😕😕 اصولا بعد از سیر شدنش از شیر دسشویی میکنه من هر کاری میکردم جیش نمیکرد دکتر ازمایشگاه ی فوت کرد اونجاش خودش خیس کرد و شروع به خندیدن 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
۱۳۵۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 6527 اصولا بعد از سیر شدنش از شیر دسشویی میکنه من هر کاری میکردم جیش نمیکرد دکتر ازمایشگاه ی فوت کرد اونج ... منک هنوز درگیرم نتونستم بگیرم خدایا خودت مواظب دوتا گل پسرم باش