2777
2789
عنوان

شوهرم شکایت کرده برای عدم تمیکن

346 بازدید | 32 پست

سلام دوستان بیاین منو راهنمایی کنین داستان من طولانیه ک خلاصه اش میکنم من ۵ ساله ازدواج کردم ی دختر ۳ ساله دارم شوهرم یکم اولایل بد بین بود و بعد از تولد دخترم خلی خیلی بدتر شد طوری ک در رو من قفل میکرد با این حال بازم به من تهمت زنا میزد دوسال بعدش فهمیدم ک شیشه مصرف میکنه اومدم خونه پدرم نزیدک چهارماهه اینجام اولایش قبول نمیکرد ک اصلا معتاده توهم میزد شبا با چاقو میخابید بعد دوماه قبول کرده ک شیشه میکشه حالا میگه من ترک کردم بیا خونه  ولی خانواده ام میگن اول خونه رو بزنه بنامت ک اگه. بازم ربت طرف مواد تو با یه بچه نخای سربار کسی بشی ولی اون قبول نمیکنه الان هم رفته دادگاه شکایت کرده برای عدم تمیکن و ملاقات طفل 

من هر وقت اومده گزاشتم بچه رو ببینه ولی گفتم بهش نمیزارم جایی ببریش تو معتادی بهت اطمینانی نیس از کجا معلکم بلایی سرش نیاری

الان وقت داده ک شد من چیکار‌ کنم 

اصلا نمیخام طلاق بگیرم ولی خب با این رفتار خودش و خانواده اش ک همیشه محق هستن نمیتونم کنار بیام

همه دخترا حداقل یکبار پرسیدن چرا؟؟؟و شنیدن چون تو دختری!!!همینقدر تلخ😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمکین میکنی یانه حالا

نمیخام تا وقتی خونه رو بنامم نزده برگردم طلاق هم نمیخام بگیرم هم به خاطر دخترم هم اینکه دوسش دارم 

حق طلاق هم دارم

ببین ابجی اون شکایتش بدرد خودش میخوره شما میری اونجا میگی من نه امنیت جانی دارم نه شوهر درستی تازه این مصرف داشته الانم شاید داره من اینجوری نمیخام با این زندگی کنم اولویت الان به زن شده شما به رای ک از دادگاه امد احتراض کن جلسه ام میزارن 

رفتی دادگاه نگو که برنمیگردی بگو برمیگردم ولی برو خونه بابات و برنگرد اسم طلاقم نیار بگو برای برگشتن ...

پارسال سر همین جریان شکاکیش قهر کردم با حق طلاق برگشتم وای نمیدونستم ک شیشه میکشه

فکرنکنم تو دوماه ترک کرده باشه.زندگی بامعتاد به شیشه خیلی سخته. خوبه نمیترسی ازش

فقط توهم میزنه ک من با کشی رابطه دارم شب اخر هم ک دیدم با چاقو خابیده ک دیگ فرار کردم

نمیخام تا وقتی خونه رو بنامم نزده برگردم طلاق هم نمیخام بگیرم هم به خاطر دخترم هم اینکه دوسش دارم&nb ...

برو دادگاه بگو اعتیاد داره من بخاطر توهمایی ک میزد امنیت جانی نداشتم

بگو هنوزم شک دارم ک اعتیاد داره یا نخ 

از کجا معلوم بازم نره سمتش بگو کی امنیت جانی منو تضمین میکنه

خدایا شکرت...🦋