2777
2789

سلام وقتتون بخیر دوستان

بنظرتون قیافه ی همسر چقدر مهمه؟

من خودم قیافه ام میگن جذابه😅ولی خب بی نقصم نیستم

یه موقعیتی پیش امده طرف همه ی شرایطش اکیه البته به ظاهر هنوز کامل نمیشناسمشون قصدشون‌ مثل خودم مهاجرته

یه ادمی هست اینده دار

ولی خب من میترسم بعدا پشیمون شم همه بگن قیافه اش خوب نیست

شما بودید اجازه اشنایی میدادید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا می خوای مهاجرت کنی ؟ به نظرم خوبه اگه از هر نظر عالیه 

امریکا یا استرالیا تحصیلی بریم

ایشون از این دانشجو زرنگا بوده سربازیشو رفته الانم یه شغل خوب داره ماشینم‌داره

من یه سال مونده تموم کنم تا برای دکتری بریم 

خودشون پیشنهاد دادن باهم مقاله و...بنویسیم

امریکا یا استرالیا تحصیلی بریم ایشون از این دانشجو زرنگا بوده سربازیشو رفته الانم یه شغل خوب د ...

خیلیییی خوبه که یه زوج عالییی میشین 😇فقط می تونی بگی ه رشته ای درس می خونی شما؟

جوووووووووون من لایک نکن ...
اگه اخلاقش خوب باشه و ظاهرش حالا نمیگم جذاب ولی خوب باشه مثبت بده، ولی غیر از اینا باید دوسشم داشته ...

ظاهرش دادمیزنه از این بچه درسخونا بوده

انروز از درس خواندناش با ذوق میگفت

کلا وقتی حرف میزنه متوجه گذر زمان نمیشم

ولی خب خواستگارای خوشگلتر از ایشونم دارم

من کلا کسی رو دوست نداشتم تو زندگیم 

خیلیییی خوبه که یه زوج عالییی میشین 😇فقط می تونی بگی ه رشته ای درس می خونی شما؟

جفتمون کامپیوتر خوندیم البته شاخه هامون متفاوته استادمون به عنوان استاد حل تمرینمون اورده بودش برامون که ازشون یادبگیریم

ظاهرش دادمیزنه از این بچه درسخونا بوده انروز از درس خواندناش با ذوق میگفت کلا وقتی حرف میزنه متوجه ...

قیافه به نظر خودم خیلی مهمه  خواستگارتونم حالا که میگین وقتی کنارشین حتی گذر زمان رو متوجه نمیشین و اینکه همه چی هم داره و کلا خوبه به نظرم از دستش ندین واقعا خوبه که شوهرتون با شما همفکر باشه 

جوووووووووون من لایک نکن ...
ظاهرش دادمیزنه از این بچه درسخونا بوده انروز از درس خواندناش با ذوق میگفت کلا وقتی حرف میزنه متوجه ...

خوشگلی ممکن نابود بشه ولی کسی که میتونه تو رو به خواست‌ها برسونه بهتر از کسیه که خوشگل😉

خوشگلی ممکن نابود بشه ولی کسی که میتونه تو رو به خواست‌ها برسونه بهتر از کسیه که خوشگل😉

دقیقا حرف مامانمم همینه میگه پسر خوشگل واسه مردمه دردسر داره مهم همفکر بودن و...هست

مرسی نظردادی عزیزم🥰