2777
2789
عنوان

پرورش پسر ٦ساله

202 بازدید | 11 پست

داداشم الان ٣ماه از زن سابقش جدا شده و چون شرایطش خوب نبود ما بچشون رو پیش خودمون نگه داشتیم من خودمم ی پسر ٦ساله دارم که با بچه داداشم حسابی جوره 

داداشم خیلی آسیب روحی بدی دیده و مدام گریه میکن منم واسی این که بچش متوجه موضوع نش با پسر خودم گذاشتمشون پیش خواهر شوهرم و داداشمو تحت نظر دکتر روانپزشک گذاشتیم خدارو شکر شوهر خودمم کم نزاشته و حسابی بهمون کمک میکن و درک بالایی داره

سوالی که ذهنمو درگیر کرده بچرو تا وقتی داداشم بتون مجدد زن بگیره چجوری نگه دارم تا کمترین آسیب روحی روانی رو ببین اینم بگم مادرش یعنی زن سابق داداشم اصلا شرایط ایدآالی واسی زندگی نداره مادرش معتاد داداششم که سابقه داره و بقیه اعضای خونوادشم حال روز خوبی ندارن  بچه داداشم فقط ماهارو داره ٧سالش و دلم خیلی واسش میسوز و نگران آیندشم 

واسی داداشم دنبال ی دختر خوب هستیم یکی که واقعا انسان باش آخه سنش کم و حیف مجرد باش چون اهل هیچی نیست خیلیم آرومو اهل زندگی

داداشت چندسالشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهونه مادر وپدرشونمیگیره؟ مامانش نمیادببینتش؟ هروضعیتی هم خانواده مادرش داشته باشن حق دارن ...

عزیزم مادرش عاطفه نداره و این که ما بچرو با پیشنهاد مشاور ازشون گرفتیم

بچه های الان خیلی باهوشن وبه شدت کینه ای.از دیدن مادرش محرومش نکنید.

من یه بارتوبحث ودعوا به همسرم گفتم میرم بچت هم براخودت،پسرم سه سالش بوداومد توچشمام نگاه کرد وباگریه گفت توفقط همین یه بچه روبه دنیاآوردی حالامیخوای ولش کنی بری.

به خداوندی خدااشکم درومد

اگه داداشت شرایطش اوکیه ؛ چرا با همچین خانواده ایی وصلت کرده و چرا الان تحت نظره دکتره ؛ صبرکنین عجل ...

داداشم حماقت کرد کل خونواده هم بهش گفتن ولی بچگی کرد دلش سوخت 

دلم خیلی پر چی بگم دختررو گه گرفت دختر دررفتگی لگن داشت و پای راستش از پای چپش ٧سانت کوتاه تر بود ولی داداش دیونه ماه میگفت اشچالی نداره 

الان بعد ده سال زنه گذاشتو رفت 

دوس ندارم از خودمو خونوادم تعریف کنم ولی داداشم سنگ تموم گذاشت واسی زن