2777
2789

سلام

بچه ها کسی هست بخواد دوره جدید استاد عباس منش که اسمش قانون سلامتی هست رو بخره ؟ 

یا کسی که الان اونو خریده باشه اینجا هست ؟

سلام، من دوره ی دوازده قدم (فقط قدم اولش رو خریدم) بسیار دوره ی سطح پایینی هست، و اصصصلا ارزش این مبلغ رو به هیچ وجه نداشت، دوره 4، 5 جلسه ی خیلی خیلی ضعیف بود، به همین خاطر تصمیم گرفتم دیگه محصولی ازین سایت نخرم،

دوستم قانون سلامتیشو خرید، میگفت قراره طی دوره برنج و نون و میوه و سیب زمینی و هویج و انواع شیرینی و کیک و... کم و چم بشه و صفر بشه، و فقط سالاد و گوشت، مصرف میشه اونم دو سه روزی فقط یک وعده یعنی حتی دوروز هیچچچ چیزی بجز اب و چای نباید وارد بدن بشه،و این روند باید همیشگی باشه، تا اخر عمر به این شکل باید زندگی کنند، بعید میدونم بتونه استفاده کنه

ولی چند سال قبل(قبل ازینکه عباسمنشو پیگیر شم) دوره ی 7 کشتی تحول صنم رشیدی رو خریدم، نظیییر نداره این دوره، 7ماه اموزش هست، هر روز ویس، و تمرین و اموزش مداوم داره، و واقعا شخصیت و زندگی ادمو میسازه دوره ی بسیار ارزشمندی هست و قیمت بسیار مناسب و معقولی داره، 

دوره های اساتید دیگه رو نخریدم و اطلاع از بقیه ندارم، 

دوستم امشب گفت دوره ی قانون سلامتی عباسمنش(( دقیقا)) همون رژیم کتوژنیک هست، با اینکه عباسمنش تو معرفی دوره گفت این رژیم کتوژنیک نیست و خودم کشفش کردم 😐😑بجای پرداخت مبلغ 6 تا 8 میلیون، رایگان میتونید از گوگل رژیم کتوژنیک رو بگیرید و طبق اون عمل کنید، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، من دوره ی دوازده قدم (فقط قدم اولش رو خریدم) بسیار دوره ی سطح پایینی هست، و اصصصلا ارزش این مب ...

خواهشاً به دوستتون بگید ادامه نده ، این آقا روانشناس زرد هست و هیچ اعتباری نداره . استارتر با شماهم هستم ، در حق خودت لطف کن و سمت چرندیات این مرد به ظاهر استاد نرو.

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم
سلام، من دوره ی دوازده قدم (فقط قدم اولش رو خریدم) بسیار دوره ی سطح پایینی هست، و اصصصلا ارزش این مب ...

سلام دوست عزیز میشه لطفا از دوست تون بپرسید دقیقا رژیم غذایی دوست تون چیه ؟چه چیزهایی رو نمیخورند و چی چیزهایی رو می خورند ؟ چند وعده در روز؟ چه حجمی ؟ هر گوشتی ؟ حتی مرغ ماشینی؟مرسییی

دوستم امشب گفت دوره ی قانون سلامتی عباسمنش(( دقیقا)) همون رژیم کتوژنیک هست، با اینکه عباسمنش تو معرف ...

سلام دوست عزیز میشه از دوست تون بپرسید دقیقا رژیم شون چیه ؟ چی باید خورد وچی رو نباید خورد؟ تشکررر

سلام دوست عزیز میشه از دوست تون بپرسید دقیقا رژیم شون چیه ؟ چی باید خورد وچی رو نباید خورد؟ تشکررر

دوست عزیزم شما در مورد رژیم کتوژنیک سرچ کنید متوجه میشید که چی باید بخوری و چی نباید بخوری 

اون دوستمون درست میگن که رژیم کتو هست

ولی عباسمنش جوری تعریف میکنه و انگیزه میده که پر قدرت ادامه میدی

من قبلش هم با رژیم کتو تا حدی اشنایی داشتم ولی شروع نکرده بودم ولی با صحبتهای عباسمنش ترغیب شدم و انجامش دادم

سلام بچه ها ما ده نفری دوره قانون سلامتی رو خریدیم و توی یه کانال استفاده کردم یه چند جلسه ای رو گوش دادم ولش کردم چرت و پرت میگفت هرچی توی مقدمه و جلسه اول که رایگان بود گفته بود به عینه خودش زد زیرش قبلش اینقدر با آب و تاب میگفت که هر نوع مریضی و مشکلی دارید بنویسید حتی آزمایش بگیرید نگه دارید تا بدونید که چه قدر خوب میشید ولی بعدش با عصبانیت  تو جلسات بعد در جواب کسانی که بیماری هایی مثل کلیه یا کبد داشتند میگفت من نگفتم هر آدم داغونی بیاد دوره سلامت بشه جالبه اول پولو گرفته بعد شروع میکنه به ضبط دوره یعنی  یکی دو جلسه اول رو ضبط کرده بود دوره رو فروخته بود بعد به مرور زمان ضبط می‌کرد و از دروغهای دیگه اش این که میگفت یک دقیقه ورزش نکردم بعدش میگفت روزی بیست کیلومتر  میدویدم خوب مرتیکه فیل هم روزی بست کیلومتر بدوه لاغر میشه  هیچی ازش نخرید