2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

223 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خوبین ببخشید چطوری همسرمو رازی کنم به مستقل بودن واقعا واسم سخته کنار مادرش وبرادرشوهرش باتاپ و روسری باشم خانواده شوهرم خیلی راحت هستن خانواده من خیلی مذهبی هستن منم واقعا واسم سخته میام درنمیام ازاتاق مون میگن هیچ درنمیای بیرون میام بیرون خودم ازاتاق روسری یاشالی میپوشم ازگرما اذیت میشم تو اتاقمونم هستم همینجوری وارد اتاق مامیشن میام قفل میکنم نارحت میشن خواهشاً بگین چه کنم باهاشون حالا این یه موضوعی 

ترکیب تاپ و روسری چجوریه؟ 🙄

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم توی دوران نامزدی خیلی سختی ها کشیدم قرار بود ابان ماه عروسی کنیم بریم خونه پدرشوهرم اما من ۵ماه صبر کردم کلی هم اذیت شدم و حتی خرج هم رفت بالا...اما تن ب زندگی با خانواده همسر ندادم....خیلی هم راضیم...الان با وجودی ک خونم جداست بازم ی سری مشکلات داریم ک کامل قطع رابطه کردم باهاشون

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

شماها راست میگین من ازاول باید میگفتم مستقل باشم ولی یه جوری گفت منم فک کردم که منظورش اینکه یه دوواحد اجاره میکنیم که طبقه بالا مامیشیم طبقه پایین مادرش اینا ولی اومدم دوسال پیش شون زندگی میکنم واقعا اذیت میشم 

دوستان من به همسرم میگم ببین من طلاهامو هم میفروشم سرکارهم میرم اینارو میزارم روی هم یه خونه اجاره میکنیم ولی نه خودش راضی میشه نه مادرش به مادرش گفتنی میگه میخوای پسرمنوازم بگیری تو ازاول نمی‌خواستی بامازندگی کنی مادرت جهیزیه تو کامل نداده خواسته تو جدازندگی کنی ببری خونه خودت گفتم که شماها دارین ازیخچال ولباسشویی تی وی من استفاده میکنید درضمن خانواده من درمورد جهیزیه ام چیزی نگفتن هرموقعه بخوام میرم میارم 

شماها راست میگین من ازاول باید میگفتم مستقل باشم ولی یه جوری گفت منم فک کردم که منظورش اینکه یه دووا ...

وقتی دیدی منظورش اینه ک تو یه خونه زندگی کنیم باید مخالفت میکردی ولی الان دیگه کاریه ک شده ،اگر همسرت آدم خوبیه توام تحمل کن تا برات یه خونه بگیره ،براش از خوبیای مستقل شدن بگو تا ترقیب بشه زودتر خونه بگیره

منو همسرم باهم تویه کبابی کارمیکنیم ولی همسرم دوشیفت کارمیکن من تک شیفت کارمیکنم خواهرهاش یکیش تو پلاسکویی یکیش هم تو کبابی توهمون رستورانی که منو همسرم کارمیکنه برادرش هم بیکار نه می‌ره سربازی نه سرکار می‌ره نه درسشومیخونه الاف تو خونه میچرخه