2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پرستار که لیسانسه، بهیار دیپلم بهیاری گرفته از هنرستان، کمک پرستار هم یه دوره یکساله عملی و تئوری گذرونده، بهیار کار پرستار رو میتونه انجام بده، ولی کمک پرستار یه level از خدمات بالاتره

بهدار همون کمک پرستار هست، بعضی جاها شرکتی هستن، بعضی جاها قرار دادی، اگه برای تامین اجتماعی میخوای ...

کجا دقیقا

ما که پرستاریم ۹ تومن میگیریم اونوقت بهدار ۱۳ ۱۴ میگیره؟😐😐😐😐

پرستار که لیسانسه، بهیار دیپلم بهیاری گرفته از هنرستان، کمک پرستار هم یه دوره یکساله عملی و تئوری گذ ...

یعنی کارای لگن دادن به مریض و لباس عوض کردن با بهداره درسته؟

خواهر من فوق لیسانس پرستاری هستم، حقوق شرکتیایی تامین شده ۸۸۰۰ اضافه کاری ساعتی ۴۳، دارم دق میکنم&nb ...

اضافه کارتون خیلی خوبه ما اضافه کارمون ساعتی ۱۲ تومنه ینی رسما در راه رضای خدا کار میکنیم 

اسنپ بریم درآمدمون بیشتره😂

اضافه کارتون خیلی خوبه ما اضافه کارمون ساعتی ۱۲ تومنه ینی رسما در راه رضای خدا کار میکنیم  اسن ...

طرحی هستی؟ من رسمی سازمان تامین اجتماعی هستم، اضافه کار ساعتی ۲۰ میگیرم، شرکتی دیپلمه ساعتی ۴۳ میگیره نه من، ولی خوبیه تامین اینه که سرماه اضافه کار با حقوقه

اونی که گفته کار بهیار و پرستار یکیه فازت چیه خدایی؟بهیار فقط تزریقات و سوند و پانسمان

ولی پرستار انواع اعضای بدن و جوارح بدن و مراقبت های لازم هر کدوم رو میدونه.انواع بیماری و علائم هر کدام رو میدونه.در موقع بحران و اورژانسی بهترین تصمیمات رو اتخاذ میکنن.دارو ها اندیکاسیون سایدافکت و تداخلات رو میدونه.میتونه cpr کنه.

امیدوارم کسانی که میخونن براشون رفع سوءتفاهم بشه.🙏

تدریس خصوصی زبان🔠🔤رفع اشکال زبان راهنمایی و دبیرستان،تقویت گرامر و مکالمه انگلیسی،😊می‌تونید داخل همین سایت درخواست دوستی بدید یا کامنتم رو ریپلای کنید.دانشجوی پرستاری👩🏻‍⚕️💉💊