2777
2789
عنوان

دل نازک 👌🏻

93 بازدید | 3 پست

‌‌ کرگدنم اما دلی نازک دارم؛ درختم اما تنگی نفس دارم، اسیرم‌ اما در بند نیستم؛ رنج میکشم اما نقاش نیستم، مچاله میشوم اما کاغذ نیستم؛ شکسته میشوم اما بغض نیستم، لگدمال میشوم اما پیاده‌رو نیستم؛ افسوس میخورم اما گرسنه نیستم، به ساز دنیا میرقصم اما رقاص نیستم.

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

وای خدا😍😍😍🥳معجزه شد🤭😱😀

عاشق دوستمم بخدا همین الان برام یک بازی فرستاد یک سکه طلا برنده شدم🤭🥰

خود دوستم تلویزیون برنده شده😍🤗💯 🥳

http://shop.kimiagoldgallery.com/9677b3ca

بازیش کاملا معتبره مال بانی 😍مد تبلیغ خود نی نی یار نی نی سایته جوایز نقدیشم واریز انی

زود بزن تا تموم نشده ظرفیت محدود🙆🙆🙆🥳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگ

چشات قشنگِ

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است