2777
2789
عنوان

مسکن ملی

1348 بازدید | 28 پست

خانما ما مسکن ملی ثبت نام کردیم قبلا حالا میخوایم برای وام ودیعه مسکن ثبت نام کنید 

این دوتا باهم دخلی ندارن ؟ 

یه وقت وام نگیریم کلا مسکن ملی رد بشیم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن میگه اگه استفاده کنی از وام مسکن ملی تعلق نمیگیره بهتون    

😐 اصلا ربطی نداره من راه و شهرسازی کار میکنم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
😐 اصلا ربطی نداره من راه و شهرسازی کار میکنم

عه عزیزم مطمئنی اخه به ما از مسکن ملی پیام اومده برید بارگیری مدارک کنید 

از این ورم میخواستیم وام بگیریم بزاریم رو اجاره و یکم هم وقتی پول خواستن اونجا واریز کنیم

اخه رفته پرسیده ها

خود دانید

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
عه عزیزم مطمئنی اخه به ما از مسکن ملی پیام اومده برید بارگیری مدارک کنید  از این ورم میخواستیم ...

بارگذاری کنید تا رد درخواست نشدید 

بارگذاری کنید تا رد درخواست نشدید 

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه هم دارم ما کد رهگیری که وارد سامانه مسکن ملی میشدیم رو گم کردیم باید بریم بنیاد مسکن کد بگیریم یا بریم راه و شهرسازی

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه هم دارم ما کد رهگیری که وارد سامانه مسکن ملی میشدیم رو گم کردیم باید بریم ...

رمز عبور؟ بازیابی مجدد بزن تو سامانه