2777
2789
عنوان

من خسته شدم از دختر بودن💔

226 بازدید | 19 پست

تا کی تحمل کنم؟ تا کی محدودیتتتت💔حقمه لباسیو ک میخام بپوشم حقمههه. حقمه تو خیابون باد بپیچه توی موهام حقمهههه. حقمه با دوستام بیرون بگردم حقمهههه. حقمه تو خیابون قدم بزنم حقمه💔دیگه نمیخام دختر باشم بسه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینا که حقوق دم دستیه بعدها یه مشکلاتی با زن بودن پیدا میکنی که اینا چیزی نیست از پدر ومادر نصف ارث میبری حق حضانت بچتو نداری حق طلاق نداری حق انتخاب نداری 

عزیزم اینا که حقوق دم دستیه بعدها یه مشکلاتی با زن بودن پیدا میکنی که اینا چیزی نیست از پدر ومادر نص ...

چه بدبینانه.همه این حقوق رو قبل عقد میشه گرفت.واگر مردت آدم باشه اصلا نیاز نیست به اینا.مرد بودن هم وطایف سنگین خودشو داره.

ولی من به دختر وزن بودنم افتخار میکنم چون خداوند دنیا رو بخاطر یک زن (حضرت زهرا س)آفرید

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بعد اونایی ک دوس دارن پسر حامله باشن رو فحش میدن ..بابا دختر بودن مسئولیت زیاد داره

والله من وقتی پریود میشم میگم کاش دختر نبودم والله ملت حق دارن بگن پسر میخوان پسر ها انقدر نمیخوان زجر بکشن چیه هرماه پریودی ، بعدشم بچه زاییدن و ...‌ اخرشم میگن بچه مال مرد هست نه زن 

سخته موافقم...منم خیلی دوس دارم راحت باشم...ولی واقعا پوشیدن همه جای بدن انگار ضروریه...انقد که نگاه مزخرف میاد سمت ادم...انقد که مردا با چشاشون زیرو روی ادمو برانداز میکنن

ادم دوس داره چشاشونو از کاسه دربیاره

لعنت به اونایی که به جای اینکه به پسراشون نجابت و چشم پاکی یاد بدن دخترارو محکوم به تحمل این همه گرما میکنن

난 물만난 물고기 soak up the music
چه بدبینانه.همه این حقوق رو قبل عقد میشه گرفت.واگر مردت آدم باشه اصلا نیاز نیست به اینا.مرد بودن هم ...

این حقوق رو اکثر مردها قبل عقد نمیدن خواهر ، بعدشم ۸۰ درصد مردها که مرد واقعی نیستن فقط بلدن زن رو اذیت کنن ،، من با زن بودنم مشکل ندارم ها اما خداوکیلی پریود که میشم مشکل پیدا میکنم با زن بودنم