2777
2789

سلام تایپیکهای قبلمو بخونین در جریان میفتیم.اما خلاصه بگم ک آخرین پریودیم البته پریود غیرطبیعی (چون ۱روز فقط خونریزی اونم کم بود بعد قطع پروژسترون البته و تمام)خلاصه ک ۳۰فروردین بود.بعدش ی سری علایم و معده درد و کمردرد شدید و..اینا داشتم ولی هرچی تست میزدم فقط هاله بود البته واضح نیفتاد دیگه تا موعد اردیبهشتم صبر کردم نشدم رفتم تست خریدم ۲مارک مختلف و دیدم هاله میندازه بازم ولی واضح...خلاصه مجدد مارک روژان زدم زود مثبت شد نه پررنگ ولی شد.رفتم از فرداش بتا معمولی نه تیتر،دادم و جوابش ۲شد و ناامید برگشتم .منتظر تا پریود بشم نشدم دو ماه میشه .و من هر هفته تست میکردم هاله مینداختن البته مثبت واضح بود...ولی الان دو روزه بی بی چک میزنم سریع مثبت میشه دیگه هاله نیس واضح مث خط اول میشه.پررنگ هم نیس خیلی ولی کمرنگ نیستن.۶تاا یونی تست زدم 😅☺️☺️امروز صبحم وندفو خودکاری زدم فوووری دو خط شد..

خیلی خوشحالم و آرزو میکنم قسمت همه منتظرای بشه الهی😍😍😍 

الان فقط میگم خدایا اگه من همون دو ماه قبل باردار شدم و چون آزمایش منفی بود منم بیخیال بودم گفتم لابد نیستم ولی بخاطر معده درد ام کلی دارو خوردم🥺🥺🥺🥺😐😐 خود خدا نگهدار باشه بچه م خدانکرده مشکلی نداشته باشه اگه هم تازه ۱ماهه ک بازم خدا کمک کنه بهم و باردارین ثابت بشه و بسلامت بگذرونیم  ۹ماه رو و فارغ بشم☺️☺️😍😍الهی قسمت همه چشم براه ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ خوب خدا رو شکر و منی ک ۳۵سالمه و همچنان منتظر دیدن بی بی چک.دعام کن

الهب بحث ضامن آهو شمام خیلی زود مادر بشی و بسلامت بچتو بغل کنی.شما هم برام دعاکن سالم باشه و با اون همه داروی معده ای ک من خوردم بخاطر معده درد ام🥺🥺

الهب بحث ضامن آهو شمام خیلی زود مادر بشی و بسلامت بچتو بغل کنی.شما هم برام دعاکن سالم باشه و با اون ...

خدا خودش کمکت میکنه سالم میارتش بغلت.ممنون از دعات

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
الهب بحث ضامن آهو شمام خیلی زود مادر بشی و بسلامت بچتو بغل کنی.شما هم برام دعاکن سالم باشه و با اون ...

مبارک باشه گلم نگران نباش عزیزم همون کسی که داده خودش حافظش هس برا منم دعا کن زودتر مامان بشم 

خدایا شکرت .....