2777
2789

سلام دیروز صبح از تب بدنش میسوخت، بردیمش دکتر سرم و آمپول زدن گفت سرماخوردگیه اومد ظاهرش خوب شده بود تقریبا، داروهاشم سرموقع خورد، امروز صبح دوباره لرز کرده تب نداره فقط خیلی یخ کرده رفته زیر دو تا پتو، چکار کنم؟ 

۹ سالشه

شاید عفونت داره یا همین ویروس جدیده رو گرفته 

اب گرم بهش بدین 

چای زنجبیلی هم خوبه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروس جدید چیه؟ چرا این ویروسا نمی میرن🥺

دل پیچه و اسهال و استفراغ و ...

من ماه پیش پسرم مریض بود دکتر یادش رفت داروی التهاب و بنویسه حالا سه روز هی بچه تبش بالا و پایین میشد دیگه رفتم خودم دارو خریدم بعد ازچهار ساعت بچه ام تبش قطع شد کامل 🥴

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

جوراب بپوش براش 

حوله گرم بزار روی شکمش 

گوشهاش و با گلوش رو چک کنید که ملتهب نشده باشن