2777
2789
عنوان

ترس از دساشویی رفتن پسرم

966 بازدید | 49 پست

سلام و صبح بخیر به همگی

خانوما پسرم ۷ سالشه و بشدت از دستشویی رفتن می ترسه وقتی میره باید در باز باشه 

اوایل جدب نمی گرفتمش اما الان دیگه وضعیتش بغرنج شده اول که به زور میره یعنی  این بشر شبانه روز فقط دو بار میره  هر وقتم میره یل جوری میاد بیرون که باید همه لباساشو عوض کنم چون کثیف میکنه . انواع راهلها گرفتهداز هدیه و جایزه رو امتحان وردیم اما نشد که نشد

همه نگرانی من از اینه این بره مدرسه اونجا میخاد چیکار کنه؟

اگه تجربه یا راهنمايي دارین بگین  

ای بابا .. دستشویی تون کجاس ؟ حشره توش ندیده .یا تاریک نیس  

چراغش چ رنگیه ؟ پیشنهاد میکنم اگه زرده سفید پر نور بزنید ..

کار ب زشت بودنش نداشته باش بردار ی جوری با سلیقه دیوارای دستشویی رو با چندتا استیکر جذاب تزئین کن شاید بهتر بشه

شاید یه چیز خاصی تو دستشویی هس که ازش میترسه؟؟؟

یا مثلا حشره داره؟؟؟

یا اینکه یبوست یا مشکلی نداره که دستشویی رفتن براش دردناک باشه 

یا موقعی که میخواستی از پوشک بگیری خیلی سخت گیری کردی 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسه یعنی از محیط سرویس بهداشتی؟؟؟

اگر میترسه باهاش باید قشنگ صبحت کنی گلم چون خواهر زاده من از هواکش سویس میترسید و من خوددم از فلاش تانک میترسیدم و ختر خاله م هم یک بار سوسک دیده بود که کلا نمیرفت و با زور میبردنش و ببین ترسش از چیه و توی اون محیط چیزی کهدباعث ترسش میشه ر برطرف کن

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
میترسه یعنی از محیط سرویس بهداشتی؟؟؟ اگر میترسه باهاش باید قشنگ صبحت کنی گلم چون خواهر زاده من از ه ...

می دونی یه بار دختر جاری که الان ۹ سالشه با مادربزرگش رفت دستشویی چون خیلی خیلی ترسویه

حالا این پسر از ملرسال ترس رفته تو وجودش که اگه دستشویی ترس نداره چرا دختر عمو با مادر بزرگش میره

حالا پسر من ازکابینت  زیر سینک میترسه 🥴

همیشه باهاش مجبورم برم چون یه بار یه هزار پای بزرگ دیدیم من خودمم ترسیدم 😬

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

برادرزاده منم اینطور شده بود چون تو مدرسه ترس گرفته بود .

یه سری در روش قفل شده بود.

کلا این عادت ها از ترس و ندونستن اتفاقی که بعد قراره براشون پیش میاد میوفته

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
نه بابا اصلا از این چیزا  نیست

مطمئنا دلیلی داره عزیزم 

بچه هفت ساله بیخود نمیترسه

ببین شاید بنظرت مسخره بیاد ولی اگه خودشو نگه میداره میتونه برگرده به زمانی که از پوشک گرفته شده 

این دوره خیلی حساس و رو بچه خیلی اثر داره 

اگه سخت گیری بیش حد و یا اینکه خیلی زود گرفته باشبگی امکان داره این اتفاق بیوفته

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم