2777
2789
عنوان

کیا بچشون دیر زبون باز کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2511 بازدید | 62 پست
خیلی خوبه یه مهدی ببر ک اجازه بدن شما اونجا بشینی وشما رو ببینه تا چند وقت بعدش دیگه ک براش عادی شد ...

اره واقعا

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فقر محیطی شدید داشتن بچه های کرونا باز بچه های شما ماشاءالله خوبه تنها نیستن بچه من تک و تنها

اخی الهی ولی باور کن بارها دلم خواسته اینام یکی میبودن بسکع میزنن تو سر و کله هم خودت باهاش زیاد حرف بزن خواهر من منکه انقد خستم میکنن نای حرف زدن نمیمونه برام بخدا ولی حرف زدنم موثره

عزیزم بچه رو مقایسه نکن فقط باهاش زیاد صحبت کن خیلی ازش سوال بپرس نگران نباش روزی میرسه که میای تاپیک می زنی چیکار کنم پسرم کمتر حرف بزنه، استرس هم نداشته باش که بچه می فهمه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اخی الهی ولی باور کن بارها دلم خواسته اینام یکی میبودن بسکع میزنن تو سر و کله هم خودت باهاش زیاد حرف ...

درست میگی واقعا بهت حق میدم چون من با همین یکی هم نا ندارم ،بچه داری خیلی سخته 

سلام شما تو بارداریت هماتوم داشتی چیکار کردی جذب شد منم دارم میشه بهم بگی نگرانم

سلام یک ماه استراحت مطلق کردم و شیاف سیکلوژست برا ان تی که رفتم جذب شده بود 

سلام یک ماه استراحت مطلق کردم و شیاف سیکلوژست برا ان تی که رفتم جذب شده بود 

مرسی ک جواب دادی من شیاف سیکلوژست پیدا نمیکنم ایرانیش هس فقط 

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
مرسی ک جواب دادی من شیاف سیکلوژست پیدا نمیکنم ایرانیش هس فقط 

خواهش میکنم اره الان فک نکنم گیر بیاد پسر من دوسال و نیمشه ،همون ایرانیشم خوبه اگه حجم هماتومت زیاد نیس با استراحت قطعا اوکی میشه

خواهش میکنم اره الان فک نکنم گیر بیاد پسر من دوسال و نیمشه ،همون ایرانیشم خوبه اگه حجم هماتومت زیاد ...

هماتومم واسه سونو قلب ۲ سی سی بود واسه ان تی شده بود ۶ سی سی دکتر گفت بزرگ نیس ولی خب شرایطم سخته واقعا نزدیکی ممنوع شوهرمم بی طاقت کسیم نیس ازم مراقبت کنه

هماتومم واسه سونو قلب ۲ سی سی بود واسه ان تی شده بود ۶ سی سی دکتر گفت بزرگ نیس ولی خب شرایطم س ...

منم همینجوری بود شرایطم 

هیچکی نبود ازم مراقبت کنه ولی دیگه صبر میکردم شوهرم از سرکار بیاد غذایی چیزی درست کنه ما هم نزدیکی نداشتیم و...خلاصه خواهر بارداری و بچه داری و... خیلی سخته آدم باید از همه چیز خودش یه جورایی بگذره،ان شاالله جذب میشه واسه شما هم 

منم همینجوری بود شرایطم  هیچکی نبود ازم مراقبت کنه ولی دیگه صبر میکردم شوهرم از سرکار بیاد غذا ...

قربونت عزیزم راستش من دادم از عراق واسم شیاف آوردن اونجا گفتن سیکلوژست کارخونش دیگه نمیزنه و بخاطر تحریم خارجی هم وارد نمیشه ی مدل دیگه داده بسته 500 تومن واقعا بچه تا دنیا بیاد آدم صد دفه میمیره و زنده میشه

قربونت عزیزم راستش من دادم از عراق واسم شیاف آوردن اونجا گفتن سیکلوژست کارخونش دیگه نمیزنه و بخاطر ت ...

خدارو شکر که گیر آوردی گلم ایشالا که سلامت بغلش کنی ❤️❤️

مخالف چیزی باشه میگه نه نه ،آب،بابا،گوشی،تا شیش میشمره،بای بای و... در همین حد  😖

اولین کاری که میکنی گوشی تلویزیون ممنوع،متاسفانه ما مادرها بخاطر راحتی خودمون،ی گوشی می‌دیم دست بچه یا کارتون می‌ذاریم واسشون که خودمون راحت باشیم و خبرنداریم چه فاجعه ای داریم برای اون بچه میسازیم