2777
2789

خواهرم۱۵ سالشه یه دختر بی ادب بد دهنه و سرگوشش میجنبه منم دوس ندارم یه موقع خطایی کنه و همیشه خدا دعواس خونمون

مامانمم همش طرف اونو میگیره از اولم اونو بیشتر دوس داشت همه هم بهم میگفتن ولی چاره چیه باید میساختم باهاشون

حالا راهنمایی کنید چطوری باهاشون رفتار کنم که دس از اخلاق بدشون بردارن؟

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخالت نکن

تربیت خواهرت به عهده پدر و مادرته

متوجهم نیت بدی نداری اما درنهایت به ضررت تموم میشه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش مامانم اصلن بلد نیس بچه تربیت کنه بابامم دوماه یه بار میاد توی جنوب کار میکنه حالا موندم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو سن حساسیه و کاملا عادیه.. بهش گیر ندین باهاش بساز فعلا

میترسم خطایی کنه و قابل جبران نباشه اخه هرچی بهش میگیم بدتر لج میکنه و به کار خودش ادامه میدم اصن اهمیت نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخالت نکن تربیت خواهرت به عهده پدر و مادرته متوجهم نیت بدی نداری اما درنهایت به ضررت تموم میشه

مشکل اینجاس مامانم بلد نیس بابامم وقتی اینجاس خواهرم نشون نمیده کاراشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل اینجاس مامانم بلد نیس بابامم وقتی اینجاس خواهرم نشون نمیده کاراشو

وقتی تورو بزرگ کرده، خودش میدونه چیکار کنه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍