2777
2789

یه دختر دارم شوهرمم خوبه اما تو ذهنم خاطره تلخ هم از گذشته هم از شوهرم تو ذهنمه .دلم برا خودم میسوزه واقعا سختی زیاد کشیدم ۲۷سالمه .خیلی گریه میکنم بغض میکنم الان اگه زندگی خوبی داشتم حتما گذشته فراموش میکردم اما الان وضع زندگیم باز خوب نیس اذیت میشم ازنظر مالی و کاری .شاید بگین گرونیه و اینا عادیه اما واقعا خیلی سختی کشیدم و میکشم ۶ساله ازدواج کردم زود بچه دار شدم الان پشیمونم میگم کاش زود بچه دارنمیشدم شرمندش میشم .کیا مثل من گریه و بغض دارن؟

الان شرایط طوری شده که همه بهشون فشار میاد اما آیا با گریه و بغض کاری از پیش میره؟از کجا معلوم اگر زور بچه دار نمیشدی الان میخواستی با این گرونی ها میتونستی درمان شی؟بجای بغض پاشو خودتو عوض کن تا مادر شادی برای دخترت باشی تا آینده اش خراب نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.