2777
2789
عنوان

چجوری رلمو امتحان کنم؟

454 بازدید | 32 پست

بچه ها خیلی به کمک نیاز دارم

هیچکدوم از دوستامو نمیتونم بفرستم اینکارو کنن ، کسی هم اکانت فیک نداره بهم قرض بده 

کسی پیشنهادی داره که چجوری میتونم ازش مطمئن شم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن این کارو اکثر پسرا پا میدن 😂

اگم بگی چرا میگن میخواستم بیینم کیه ازاول مطمن بودم اشناس

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

سعی نکن امتحان کنی خیلی کار اشتباهی 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
منم داشتم به همین موضوع فکر میکردم  اینستا هم نداره😂نمد چیکار کنم

بدبختی اینه من اینستا ندارم😑هیچکدوم از دوستامم نمیان ی همکاری کنن ی پیام به این بدن😂

بدبختی اینه من اینستا ندارم😑هیچکدوم از دوستامم نمیان ی همکاری کنن ی پیام به این بدن😂

خب تو که برات مهم نیست خیلی راحت بده دست دوستات 

چرا این کار نمیکنن برات مگ

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست :)
نکن این کارو اکثر پسرا پا میدن 😂 اگم بگی چرا میگن میخواستم بیینم کیه ازاول مطمن بودم اشناس

من زیاد احساسی نیستم که اگه پا بده دنیا بخواد رو سرم خراب شه ولی خیلی دوس دارم اینکارو کنم ببینم واکنشش چیه😂چون خیلی ادعا داره