2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندون

110 بازدید | 13 پست

خانوما کامپوزیت دندون انجام دادین؟راضی هستین؟

پیش دکتر کی و چه مارکی؟(تهران)

و اگه امکان داره هزینه هاتونم بگید

و اینکه درگیر شکستگی و پوسیدگی اینا نشدین؟

تجربه هاتونو بگین لطفا

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا انواع و اقسام کارای دندون وزشکی انجام دادم ولی از شانس تو کامپوزیت نه 

بازم دمت گرم ک دیدی و جواب دادی❤️

بازم دمت گرم ک دیدی و جواب دادی❤️

سلام عزیزم من اردیبهشت امسال ۸ واحد فک بالا و ۶ واحد فک پایین رو کامپوزیت کردم.

کامپوزیت چون یک لایه روی دندون اصلی قرار میگیره دندونها یکم جلوتر میاد اگر چه تراش هم بدن ولی جلو اومدنش مشخصه .برام من که اینجوری بود . اگه دندونهات مرتبه و نامرتبیش دقیق مشخص نیست این کارو انجام نده.

هر دندون برای من ۱۳۰۰ انجام شد.

من مشهد انجام دادم . فعلا که خداروشکر پوسیدگی نداره. بعد ناهار و شام هم همیشه مسواک و نخ دندان میکشم .کلا باید مراقبت و بهداشت دندون خیلی بیشتر بشه. چای کمرنگ میخورم در حد امکان تخمه نمیشکنم ،هویج و سیب نمیتونی گاز بکنی چون ممکنه دندونهات لب پر بشه و کلا غذاهای رنگی که میخوری بعد سریع باید دندوناتو بشوری.

سلام عزیزم من اردیبهشت امسال ۸ واحد فک بالا و ۶ واحد فک پایین رو کامپوزیت کردم. کامپوزیت چون یک ...

دندونای من خوب نیس وگرنه انجام نمیدادم

برند مواد چی بود؟

من مشهد انجام دادم . فعلا که خداروشکر پوسیدگی نداره. بعد ناهار و شام هم همیشه مسواک و نخ دندان میکشم ...

چه برندی زدی؟

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

سلام گلم خوبین ببخشید بی ربطه سوالم

ولی تا یه تاپیک دیگ خوندم پیش دکتر اورکی میرفتین

میخواستم ببینم خانوم دکتر تو اتاق خودشون دستگاه سونو دارن؟ برا اینکه کیسه و زرده رو ببین یا صدای قلب 

یا نه میفرستن بری بیرون برا سونو؟؟