2777
2789
عنوان

پیامای خواهرم+عکس😔😔

468 بازدید | 15 پست

سلام عزیزای دلم 

خواهرم خیلی وقته یکیو دوست داره اونم خیلی دوستش داشت و رابطشون خیلی خوب بود پسره با من و مامانم حرف زده بود ولی نمیدونم چیشده یهو سرد شده، خواهرم خیلی ناراحته نمیدونم چیکار کنم اصلا نمیدونم چی بهش بگم موندم چیکار کنم اگه راهکار دارین بهم بگین🙏🙏

قبلا هم عکس پسره رو گذاشته بودم همون پسره ست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ميتوني كنارش باش و تنهاش نذار و اين كه هيچ وقت هيچ كس يهويي سرد نميشه اگه واقعا همو دوست دارن در ...

مشکلی نداشتن خیلی باهم خوب بودن پسره هم تو این مدت ثابت کرد واقعا دوستش داره

نمیدونم کسی بهش چیزی گفته یا چی، آبجیم به کسی کاری نداره ولی خیلیا نمیخوان اونا باهم باشن

استاتر جان اینکه خواهرت نمی دونه چرااااا پسره باهاش سرد شده یعنی یه علامت سوال بزرگ توی ذهن خواهرت.بنظرم با خواهرت صحبت کن و و زمینه رو فراهم کن که حرفای پسره رو بشنوه البته در حضور خودت(چون خواهرت الان احساساتیه و نمی تونه راست و دروغ رو از حرفای پسره تشخیص بده.اگه پسره داره می پیچونه خواهرت رو.بذار این شخصیتش واسه خواهرت رو بشه و از چشم خواهرت بیفته.اینجوری خواهرت می تونه فراموشش کنه.ولی اگه دستش واسه خواهرت رو نشه،تصویری که ازش توی ذهن خواهرت می مونه یه عاشقِ واقعیه و ممکنه همیشه خواهرت فکر کنه چه پسر خوبی بود و من بهش نرسیدم.نذار علامت سوال توی ذهن خواهرت بمونه

در خواست دوستی قبول نمی کنم.
استاتر جان اینکه خواهرت نمی دونه چرااااا پسره باهاش سرد شده یعنی یه علامت سوال بزرگ توی ذهن خواهرت.ب ...

ممنون عزیزم، کاملا موافقم باهات👍🏻👍🏻

ولی مطمئنم دوستش داره چون تا حالا همه جوره بهمون ثابت کرده حتی به مامانم گفته بیان خواستگاری چون سنشون کمه قبول نکردیم 

خودشم میگه انگار با یکی دیگه سرگرم شده که سراغی ازم نمیگیره و براش مهم نیست، منم فالو کردمش قبلا پیجش خصوصی بود الان چند بار هم تو لایوش دختر دیدم ولی در حد سلام و احوالپرسی حرف میزدن🤷‍♀️🤷‍♀️

پسره ۱۹ ساله که هنوز شغل نداره احتمالا سربازی هم نرفته و استقلال مالی نداره چه جسارتی داره با احساس یه دختر بازی می کنه.بنظرم خیلی نمیشه بهش مطمن بود.معیارهای این پسر ده سال دیگه خیییییلی تغیییر نی کنه.الان خواهرت ناراحت این محبتیه(منصرف شدن این پسره)که خدا در حقش کرده بشه؟یه روزی خواهرت و خودت از ته دل خدا رو شکر می کنید که توی سن ۱۷ سالگی خواهرت، عقلتون رو دنبالِ احساسِ خواهرت نفرستادین.احساس الان خواهرت می گذره.

پسره ۱۹ ساله که هنوز شغل نداره احتمالا سربازی هم نرفته و استقلال مالی نداره چه جسارتی داره با احساس ...

آره نظر منم همینه

ولی خیلی دوستش داره قبلا هر چی لازم بود بهش گفتیم و باز کار خودشو کرد دیگه دیدیم خیلی دوست دارن همو چیزی نگفتیم،خواهرم هم ظاهر خوبی داره هم اخلاق و رفتارش خیلی خوبه پسره همه خوبه ولی مطمئنم لیاقتش بیشتره، ولی چشاش فقط اونو میبینه 

انشاا... خدا کسی رو که لیاقت خواهرت رو داشته باشه،قسمتش کنه و خوشبخت بشه.استاتر جان با توجه به شرایط بنظرم خواهرت بیشتر دچار وابستگی شده تا دلبستگی.توکل به خدا انشاا... خوشبخت بشن همه جوان ها.التماس دعا