2777
2789

خانما من نمیخوام مقایسه کنم ولی هر چی بچه کوچکتر از دختر خودم میبینم تو کوچه،پارک و... بیشتر بدون کمکی سوار میشن 

یدونه از چرخ کمکی های دوچرخش خیلی رفته بالا بهش میگیم حداقل بزار اونو دربیاریم قبول نمیکنه صدبار هم باهاش افتاده 

خواهرزادم۴/۵ سالشه بدون کمکی دوچرخه‌سواری میکنه ولی دختر من شهریور ۹ سالش تموم میشه 

بنظرتون چیکار کنم که دیگه یاد بگیره حتی نمیزاره یدونه از چرخ کمکی هاشو هم دربیاریم پارسال تابستون دروردیم اصلا سوار دوچرخش هم نشد  

حالا هم میگه مامان برام دوچرخه ۲۴ بگیر (دوستش خریده اینم دیده)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون بهش بگید ک چقدر شجاعه و بهش ایمان دارید ک موفق میشه (درضمن باباش چرخای کمکی دوچرخه رو برداره و ببردش یه جای خلوت و چار چشمی هواشو داشته باشه و بدون کمکی سوار شدنو بهش یاد بده)  

خودتون بهش بگید ک چقدر شجاعه و بهش ایمان دارید ک موفق میشه (درضمن باباش چرخای کمکی دوچرخه رو برداره ...

خیلی بهش گفتم حتی جایزه هم پیشنهاد دادم میگه دستم بشکنه تو میخوای جوابمو بدی😑😁

عزیزم باید بزاری خودش تصمیم بگیره تا برشون داری دختر منم دیر گذاشت ولی خودش گفت کمکی ها رو برداریم اصلا مقایسه نکن 

دو روزه هم یاد گرفت بدون کمکی بره 

حتی میتونی پیشنهاد بدی اول یکی از کمکی ها رو بدی بالا برشون ندار 

یکی بده بالا ببینه با یکی میره اونی که دادی بالا رو در بیار بعد دومی 

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
عزیزم باید بزاری خودش تصمیم بگیره تا برشون داری دختر منم دیر گذاشت ولی خودش گفت کمکی ها رو برداریم ا ...

حالا یکی از دوستام میگفت رکاب ها و کمکیاشو دربیارید بشه مثل دوچرخه تعادلی 

ولی دخترم اینو هم قبول نکرد