2777
2789
عنوان

تلویزیون هوشمند اسنوا بهتره یادوو

1128 بازدید | 15 پست

تلویزیون ۵۰ اینچ هوشمند میخایم بگیریم حالا بین دوو واسنوا موندیم کدوم بهتره

اگه کسی از این برندها داره راهنمایی کنه ممنون میشم

هیچ فرقی ندارن نمایندگی هاشونم یکیه فقط اسنوا با همون کیفیت و قطعات ایران مونتاژ میشه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم دوو هم ایران مونتاژ میشه،هردوشون مال اسنوا هستن،نمیدونم درسته یا نه

دوو اورجیناله اسنوا مونتاژ ولی از نظر قطعات و همچی یکسانن  نمایندگیشونم یکیه خدمات پس از فروش و گارانتی و همه چیش یکیه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
شما خودتون کدومو پیشنهاد میکنید؟

فکر کنم دوو چون تو اطرافیانم دوو دیدم داشتن راضی بودن انشالله شما هم به خوشی بخرید و مبارکتون باشه. 

عزیزم سلام.پیرو اون تاپیک خیانت که نظر گذاشتی خواستم بگم مگه شماره خانومش رو داشتی که نوشتی میخواستم ...

متاسفانه جایی که انتظارشو نداشتم دیدمش(ده پدریم)،از یکی از دوستام که اونجا بود پرسیدم این آقا کیه خیلی برام آشناست وقتی گفت کیه فهمیدم فامیله متاسفانه ،اون همون اوایل منو شناخته بود چون من دروغی بهش نگفته بودم ولی اون حتی اسمشم دروغ گفته بود

دیگه چون فامیل بود پیدا کردن شماره و آدرسش کاری نداشت،اما فقط به خاطر شرایط خانمش این کارو نکردم

چرا کنجکاو شدی؟

متاسفانه جایی که انتظارشو نداشتم دیدمش(ده پدریم)،از یکی از دوستام که اونجا بود پرسیدم این آقا کیه خی ...

درسته.خودم آخه یه دختری با شوهرم دوسال دوست بود واسه همین پرسیدم ولی نه شما نیستین..انقد زیاد شده الان اینحور موارد که..مردا عوضی ان پس چی فک کردی عین چی دروغ میگن.البته اون دختر مث شما انقد باوجدان نبود خیلی آزارم داد که تهش به خودکشیم منجر شد...تا یه سری که زنگ زدم به دختره از شانسم دختره حموم بود مادرش گوشی رو برداشت و بهش جریانو گفتم مادره جمعش کرد راحت شدم..البته باز خدا میدونه که باهم هستن یا نه شایدم شوهرم و اون دختره زرنگ تر شدن چون شوهرم باز یه سیمکارت مخفی دیگه داره و هرچی تو ماشین میگردم پیدا نمیکنم...

درسته.خودم آخه یه دختری با شوهرم دوسال دوست بود واسه همین پرسیدم ولی نه شما نیستین..انقد زیاد شده ال ...

متاسفانه این جور موارد خیلی زیاد شده،امیدوارم شوهرت سرش به سنگ بخوره 

ولی دخترا اگه یک ذره عزت نفس داشته باشن رابطه با مرد متاهلو توهین به خودشون میدونن و ادامه نمیدن

اون آقا وقتی اومد سراغ من از همون اول گفت قصدم ازدواجه و برای ازدواج میخوام باهات آشنا بشم،والا دختری نبودم که تن به دوستی بدم، شرایطشم اینطوری که بهم میگفت همش

از نظر من ایده آل بود،جالبه اونا رو دروغ نگفته بود

انقد برام زبون می‌ریخت و حرفای عاشقانه میزد که همیشه رو ابرا بودم،همش از خوشگلیم تعریف میکرد

وقتی اتفاقی فهمیدم کیه دنیا رو سرم خراب شد،ولی نزاشتم کسی متوجه حالم بشه،روز عاشورا بود منم اولین عاشورایی بود که رفته بودم شهرستان،اونجا دیدمش،همون روز فهمیدم خانمش بارداره همه بهش تبریک میگفتن،چون بعد کلی دوا درمون باردار شده بود

اون آقا ولی منو ندیده بود،متوجه نشدم کی منو دید،فقط بعد چند دقیقه دیدم همش داره تو جمعیت و پشت پرچما خودشو مخفی می‌کنه به امید اینکه من نبینمش و نشناسمش ولی دیر شده بود،خدا خوب جایی دستشو برام رو کرد،دیگه هرگز نه دیدمش نه جواب تلفناشو دادم

خدا هیچ وقت سر هیچ زنی نیاره،انشاالله شوهر شمام به راه راست هدایت بشه و تمام محبتش رو خرج شما کنه

متاسفانه این جور موارد خیلی زیاد شده،امیدوارم شوهرت سرش به سنگ بخوره  ولی دخترا اگه یک ذره عزت ...

ممنون گلم..وای عجب جریانی..خدا ببین چجوری رسوا میکنه اینجور آدما رو...خدا کنه دیگه از این کارا نکنه و عاقل شده باشه..خدا به مردا عقل بده واقعا

ممنون گلم..وای عجب جریانی..خدا ببین چجوری رسوا میکنه اینجور آدما رو...خدا کنه دیگه از این کارا نکنه ...

آره واقعا کار خدا حرف نداره

یکی دوروز قبلش از ته دلم از خدا خواستم اگه قرار نیست مال هم باشیم کاری کنه ازش متنفر بشم،خسته شده بودم از بلا تکلیفی

خدا دعامو مستجاب کرد،اصلا قصد نداشتم برم شهرستان خیلی یهویی و اتفاقی شد