2777
2789

ببین تو آبت کمی عسل بریز حتما

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مداددوتا

پاکن دوتا

تراش دوتا

آب معدنی

شکلات

کارت شناسایی

کارت ورودبه جلسه

سنجاق

ساعت

دستمال کاغذی

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

قبلش حتما برو جیش کن مثانت خالی بشه

یه بطری هم آب قند گلاب ببر جرعه جرعه بخور 

موفق باشی

نفس عمیقم بکش

شبشم گل گاو زبون

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️

مداد نرم مشکی تراش پاک کن 

کارت ملی یا شناسنامه اصل یا کپی 

لباس و کفش راحت بپوش 

اب و چند تا شکلات تو یه کیسه شفاف که گیر ندن 

کارت ورود فراموش نشه 

کاربر قدیمی هستم از سال 98 اینم کاربری سومم هست . اگه دلت گرفته اگه که ناامیدی بخند اره بخند                                                                        نایاگاراپوپو اینو هر کسی نمیفهمه فقط خودمون میفهمیم ^-^
وا چرا 

باعث میشه ذهنت بهتر کار کنه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
مداددوتا پاکن دوتا تراش دوتا آب معدنی شکلات کارت شناسایی کارت ورودبه جلسه سنجاق ساعت دستمال ...

دستمال کاغذری چرا ؟ 

ساعت ندارم دیجیتاله ک میگیرن از ادم   مگه سالن ساعت نداره ؟ 

قبلش حتما برو جیش کن مثانت خالی بشه یه بطری هم آب قند گلاب ببر جرعه جرعه بخور  موفق باشی نفس ...

بابا این بد موقع پریود شدم تازه وقتی پریودم هی نیم ساعتی ساعتی ی بار جیشم میاد 

دستمال کاغذری چرا ؟  ساعت ندارم دیجیتاله ک میگیرن از ادم   مگه سالن ساعت نداره ؟&nbs ...

اگه احساس گرماداشتیدصورتتون خشک کنید

ساعت عادی دیجیتال فکرنکنم بگیرندازت 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰