2777
2789
عنوان

بی بی چک یونی تست

2968 بازدید | 17 پست

بچه ها دیروز عصر یکی زدم منفی بود یه ساعت بعدش زدم زیر یه دیقه دو خط شد.بعد یه ساعت دوباره زدم منفی بود به نظرتون کدوم درسته؟دو روز از موعدم گذشته.

پر رنگ تر از تو عکس هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم ۱۴ روز از پریودیم گذشته مدیکور منفی یونی،مثبت .گفتم من از این شانس ها ندارم خدا معجزه کن ول ...

ان شاءالله که دامنت سبز میشه.من دیگه اعتمادمو نسبت به بی بی چک از دست دادم.دوماه قبل این بی بی چک همه ی بی بی چکهام مثبت میشد اونم زیر دو دقیقه ولی بازم پریود شدم

ان شاءالله که دامنت سبز میشه.من دیگه اعتمادمو نسبت به بی بی چک از دست دادم.دوماه قبل این بی بی چک هم ...

اخیلی عزیزم درکت میکنم چند سال منتظری من داره ۷ سال میشه

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
اخیلی عزیزم درکت میکنم چند سال منتظری من داره ۷ سال میشه

من برا بچه دوم تو اقدامم.اولی ۱۴ماه طول کشیدـالان هم نزدیک یکسال خبری نیست.من از روز اول اقدام هم زیر نظر دکترم.

شما نرفتی ivf؟

چرا جنین دارم ضخامت رحمم بالا نمیاد

سلام من برا افزایش ضخامت رحم یه چیزی بهتون معرفی میکنم واقعا مؤثره و گیاهی هم هس. اگه دوره پریود منظم دارید یه روز قبلش یا همون روز اول ادویه گرم به اسم زیرتو از عطاری بگیرید و با آرد یه حلوا درست کنید این ادویه داخلش بریزید و بخورید فقط یک بار کافیه. یه قاشق پر غذاخوری ادویه گرم. یک استکان پر آرد. و یک قاشق روغن و نصف استکان شکر. با این ترکیب یه حلوا درست کن یک روز قبل موعد یا روز اولی که شدی بخور.روز پنجمش هم یک قاشق چایخوری رازیانه رو دم کن بخور. بعد پاکی یا باردار میشی یا اینکه برا انتقال جنین ماه بعد اقدام کنی تاثیر مثبتی میذاره

🌱🌺درجهان تنها یک راه هست و آن هم* راه راست*🌺🌱

سلام جانم امیدوارم که مادر شده باشید اما اگر بی بی چک به این پر رنگی میشه ولی باز پریود میشید یعنی بارداری شیمیایی هست 

یا اینکه اگر بی بی چک مثبت شد فورا برید آزمایش اگر منفی هم باشه باید بررسی بشه مثلا آزمایش انعقادی آزمایش سیتم ایمنی بدن چک بشه و بعد راحت باردار میشید

بلاخره یک روز منم مادر میشم