2777
2789
عنوان

روز نحس

387 بازدید | 17 پست

آقا امروز صب تاپیک زدم که یه مورد خودکشی آورده بودن 

الان یه شلوار داشتم تابستونی تازه میخواستم بپوشم امپریال مرداد اینا نپوشیدمش تو جیبش یه کاغذ چسب شده پیدا کردم 

بازش کردم دیدم یه مربع تو هرخونش حروفی چیزی نوشتن فک کنم دعایی طلسمی چیزیه گذاشتن جیبم    

خیلی روز نحسیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم من کا کاری با کسی ندارم آخه    

والا منم تا قبل ازدواج اصلا نمیدونستم چی هس هرکیم میگفت مسخرش میکردم خرافاته و این حرفا اما از وقتی مادرشوهرم چپ و راست برا همه دعا میگیره بهش اعتقاد پیدا کردم

اتفاقاً برعکس، فکر کن چه روز خوبی شد که قبل از پوشیدن اون شلوار، اون دعا رو پیدا کردی، ببر بنداز توی ...

اره درست میگی ی خانومه بود دعا رو تو لایه استری داخل کیفش جاساز کرده بودن بعد از چندین سال گرفتاری و مریضی تونست پیداش کنه

اره درست میگی ی خانومه بود دعا رو تو لایه استری داخل کیفش جاساز کرده بودن بعد از چندین سال گرفتاری و ...

از پارسال نپوشیدمش 

آخرین بار پارسال مرداد شهریور اینا یه بار پوشیدم ینی کار کیه ای خداا  

اره درست میگی ی خانومه بود دعا رو تو لایه استری داخل کیفش جاساز کرده بودن بعد از چندین سال گرفتاری و ...

به دعا نویس نشون بدیم معلوم میشه کار کیه ؟!دادم به مامانم گفت باید ببرم پیش دعا نویس 

به دعا نویس نشون بدیم معلوم میشه کار کیه ؟!دادم به مامانم گفت باید ببرم پیش دعا نویس 

نمیدونم تاحالا نرفتم پیش دعانویس اما فک کنم اینه بینه که میتونه بگه کار کیه ( واقعا خجالت میکشم ک این حرفارو میزنم هنوزم ته دلم میگم خرافاته اما ب چشم دیدم کسایی ک این کارا رو میکنن و زندگی دیگران رو نابود میکنن مادرشوهرم با همین کاراش باعث طلاق جاریم شد