2777
2789
عنوان

خدایا تا کی؟😔🖤

88 بازدید | 2 پست

: گوش هایم را بگیرید و چشمانم را ببندید و نرسانید دگر خبری تلخ تر از تلخدگر نمی خواهم بدانم که امروز کودکان سرزمین افغانستان در زیر آوار و سرمای برف تابستانعزادار پدر و برادر سر بریده شان هستنددگر نمی خواهم بدانم کجایند مدعیان انسانیت کجایند مدعیان رهروی راه علی(ع)نمی خواهم بدانم چرا جهان خفه شده ولله ک نمی خواهم بدانم...اما لال نمیشوم سوز دل مادران سرزمین افغانستان را با کلمه کلمه از حرف هایم پتک میکنم بر سر ظالمان و اما سکوت نمی کنم.کجاست آقای حسین(ع) کجاست خدا؟؟؟که صدای فریاد ( هل من ناصر ینصرنی) یک ملت مظلوم را نمی شنوند😔😭

◍⃟♥️آنقدر عزیزیکه به دل نمی نشینی!تـ♡ــو،به جانم نشسته ایبه جای همه ی آرزوهایم🔗💓🌺‎‎‎‎‎‎‎‌‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‌🌿

سلام وقتتون بخیر و یلداتون مبارک 

ببخشید من خواننده ی خاموش بودم ولی تاپیک های شمارو همیشه دنبال میکردم تا آخر اومدم ازتون یه سوال بپرسم 

من کلاس دهم تجربیم نمیدونم چجوری بخونم همش میترسم و ... انقد تو گوشم گفتن که دیگه واقعا فک میکنم مغزی ندارم برا قبولی رشته ای مثه شما😅💔

راستش من یکم دانش آموز تنبلی هستم یا شایدم ترسو ،الان مثلا من فیزیک میگم هیچی بلد نیستم از دوفصل اما اگه یکم برم دنبالش راه میوفتم ولی میترسم سر امتحان چون تاحالا ۲۰نشده معدلم سر همین استرسم و.... همچیزو میزارم شب امتحان  یا مثلا هفته دیگه شنبه امتحان ریاضی دارم و الان نزدیک دوهفته که تعطیلم و باز دوصفحه خوندم چون از حجمش ترس دارم میگم میتونم بدتر میخورم زمین از ریاضی و فیزیک خیلیی میترسم و فک میکنم سر امتحان 0میشم و حقیقتش بهتون بگم یکم مجازی منو متقلب کرد خیلی جاها بتونم تقلب میکنم اما اینو نمیخام:) میترسم که نتونم انتظار خانوادمو برآورده کنم و همش امروز و فردا میکنم شاید بگین چون هدف نداری اما واقعا اینجوری نیست و هدف دارم حتی برنامه ریزیم خودم بعضی وقتا میکنم اما بهش پایبند نیستم و واقعا نمیدونم کجای کارم ایراد داره

فک میکنم منابع ضعیفه همشون خیلی سبزه نمیدونم کلاس برم یانه میشه بگین شما کلاس رفتین یا منبعتون برا آدمی مثه من چیه🥲
بنظرتون میشه این چیزی که نمیدونم چیه منم رفع شه :)؟میشه یه راهنماییی منو کنید لطفا من حرفایه شمارو قبول دارم فقط یچیزی به من بگید که ببخشید مثه اسب بخونم:)

سلام وقتتون بخیر و یلداتون مبارک  ببخشید من خواننده ی خاموش بودم ولی تاپیک های شمارو همیشه دنب ...

سلام عزیزم ممنون من کلا دیر به دیر میام نی نی سایت پیامتون و الان دیدم😁

ببین عزیزم اگه به این رشته علاقه داری باید خیلی سعی و تلاشتو بکنی اگه ضعیفی تو درس هات و یادگیری برات کمی سخت شده چون میدونم مجازی خیلی به بچه ها فشار آورد به نظرم کلاس برو من خودم از منبع استفاده نمیکردم ولی چند ترم کلاس ریاضی خودمم رفتم ریاضیم خوب بود ولی تونستم بهترش کنم.

من خودم اطرافم نوجوونهایی مثل شمل دیدم که هدف دارند اما یکم بی انگیزه هستند سعی کن بیشتر وقتت و برای درس خودن بزاری و برنامه ریزی داشته باشی.

ترس و استرس هم بذار کنار اینا باعث میشه درس و خوب یاد نگیری

◍⃟♥️آنقدر عزیزیکه به دل نمی نشینی!تـ♡ــو،به جانم نشسته ایبه جای همه ی آرزوهایم🔗💓🌺‎‎‎‎‎‎‎‌‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‌🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.