2777
2789
ینی ی دکتر خوب پیدا نمیشا ک تشخیصش خوب باسه 

میگن به خاطره دندوناشه.. 

چیکار کنم دیگه ..چاره ای نیست به جزء سوختن و ساختن☹

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
چجوربه خوب .دختر من مثلا هزار بار تا صبح بیدار میشه ب حالت گریه بعد باید سینع بذارم دهنش یا میگه آبه ...

پسره منم دقیقا همینجوریه.. ولی من شیشه نمیدم.

تا صبح هزار بار بیداره و سینه میخواد.. منم تا صبح دیگه بیدارم ..الان ۳ روز و شبه خواب ندارم..

تازه من یه دختره ۶ساله هم دارم که به شدت اذیت میکنه و پیش فعاله..دیگه خودت حساب کن چه جوریم من 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره منم دقیقا همینجوریه.. ولی من شیشه نمیدم. تا صبح هزار بار بیداره و سینه میخواد.. منم تا صبح دیگ ...

آخ آخ اخ .. خدا صبرت بده من ک ی بچه دادم داغونمااا داغون ینی بخدا راست میگم دیوونه شدم از دستش

آخ آخ اخ .. خدا صبرت بده من ک ی بچه دادم داغونمااا داغون ینی بخدا راست میگم دیوونه شدم از دستش

من امروز که بیدار شدم تا الان دارم گریه میکنم..

خیلی داغون شدم خیلی.‌ نه اینکه بچه هامو دوست نداشته باشم.ولی دیگه بدنم نمی‌کشه و به شدت اعصابم داغونه.. خوش به حاله اونایی که مادراشون پیششونه و کمک دارن.😔😔😔

رفلاکس نداره؟

نه بابا رفلاکس نداره..ماشالله خوب میخوره و وزنش عالیه ..ولی عوضش شبا اذیتم از دستش. 

من امروز که بیدار شدم تا الان دارم گریه میکنم.. خیلی داغون شدم خیلی.‌ نه اینکه بچه هامو دوست نداشته ...

عزیزم یه جا خوندم این بیقراری تو خواب علامت پیش فعالی یا اتیسمه.نبردیش دکتر اینو بگن؟

نا امید از همه منتظر یه معجزه
پسرمن خوابش میاد ولی توخواب انگار درد داره به خودش میپیچه دارو دلدردم میدم فایده نداره..کلافه میشه ا ...

عزیزم این تاپیک واسه خیلی وقت پیشه میدونم 

پسر منم یکسالشه شرایط پسر شمارو داره میخاستم بدونم تا کی این شرایط ادامه داره پسر شما کی خوب شد؟

عزیزم این تاپیک واسه خیلی وقت پیشه میدونم  پسر منم یکسالشه شرایط پسر شمارو داره میخاستم بدونم ...

هنوزم همون جور... ارامش نداره اصلا... بردم دکتر قرص خواب و ارامبخش داده.. بهش ندادم

الان چن سالشه؟معلوم نشد مشکل از چیه؟نفخ و دلدرداینا داره؟

یه دکتر گفت اختلال خواب داره.. یکی گفت غذا زیاد میدی هرکدوم یه چیزی میگفتن.. الان ۲سال و نیم... شب که بیدار میشه میگم کجات درده دست میزاره رو دل و معدش

یه دکتر گفت اختلال خواب داره.. یکی گفت غذا زیاد میدی هرکدوم یه چیزی میگفتن.. الان ۲سال و نیم... شب ک ...

الهی بگردم

پسر من رفلاکس داره نفخم میکنه دلپیچه میگیره خواب درست درمون نداره طفلی