2777
2789
عنوان

شوهرم بهم فحش داد

313 بازدید | 16 پست

به شوهرم میگم بیا از این شهر بریم من خسته شدم دخترامم همین جور.ما اصالتا کورد هستیم اما به دلیل یه مشکلاتی کل خانواده مادریم و خانواده دو تا از عمه هام(که یکی از عمه هام خانواده شوهرم هست)از کامیاران توی کردستان به یکی از شهرهای کوچیک اصفهان رفتیم.من واقعا خسته شدم دخترامم همین طور.به شوهرم میگم بیا بریم کامیاران دیگه حوصله ی اینجا و مردمش رو ندارم ولی میگه نه همین امروز ظهر بهش گفتم کلی قهر و دعوا راه انداخت کلی هم فحش داد به من بیچاره که خانواده هامون اینجان چرا ما بریم ولی من واقعا خسته ام از اینجا چون رسم و رسومات شون سرسام آوره.مثلا تو خیابون باید سرت پایین باشه اصلا سرتو بالا نیاری حتما باید چادر سرت کنی آرایش غلیظ نکنی چون مردم حرف در میارن توی خیابون نباید بخندی باید صاف راه بری و اخمات تو هم باشه موهات باید کامل پوشیده باشه.یا مثلا باید تا میتونی تو خیابون نری مگه اینکه کار واجب داشته باشی.صدای زن ها و دخترا نباید بالا بره چون میگن صدای زن بره بالا آبرو میره.توی جمع گوشی نباید دستت بگیری.چادر سرت نباشه میگن خرابه.این سخت گیری ها فقط مال خانوم هاست برعکس مردا و پسرا هر غلطی دلشون خواست میکنن از بیرون موندن تا ۲ شب گرفته تا سیگار و تریاک کشیدن.همه شون چشم چرونی میکنن بدون اینکه کسی چیزی بهشون بگه.اونا چشم چرونن بعد انتظار دارن خانوما اینجوری که گفتم بگردن.یا مثلا میگن دختر بالای ۱۲ سال بیرون نباید بره اصلا.من خودم هیچی ولی دخترای من نوجونن دوست دارم خوب بگردن خوب بپوشن بتونن برن بیرون ولی با این اوضاع ۲۴ ساعته مجبورن تو خونه بمونن در صورتی که پسرای هم سن دخترای من تا ۱۲ شب بیرون پاستور بازی میکنن سیگار میکشن موتورسواری میکنن.

این وسط این برای من زور آوره که شوهرم به من فحش میده به پدر مظلومم فحش میده انگار من این اوضاع رو درست کردم 

‌                                                                                         

خیلی ناراحتم بابت فحش دادنش اون به پدر و مادرم فحش داد ولی من هیچی نگفتم چون پدر و مادرش خیلی وقته فوت شدند.فقط پنجره ها رو بستم صداش بیرون نره سر ظهر مردم بفهمن دعوامون شده

‌                                                                                         

😐چه جای داغونی هستی دخترات حیف میشن که اینجا وا

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐چه جای داغونی هستی دخترات حیف میشن که اینجا وا

آره واقعا اینجا کلا عهد قاجاره انگار دختردومم که همیشه میگه باید بریم من اینجا رو نمیخوام...خوب میفهمم اذیت میشه زیاد اصلا علاقه ای به این شهر نداره 

‌                                                                                         

توهم فحش میدادی دردش میگرفت بعد یواشکی از خدا معضرت میخواستی🤣

🤣🤣🤣اصلا باید همین کارو میکردم اما خب وجدانم اجازه نمی‌داد وقتی عصبانی میشه همه رو به فحش میگیره شاید اگه منم یه بار این کارو بکنم دیگه ایجوری نکنه 

‌                                                                                         

بااین محیطی که داری زندگی میکنی همون بهتر دخترات توی خونه بمونن

آره واقعا باید بمونن هیچ جایی هم هیچ وقت نمیرن مگه اینکه کار واجب باشه یا خودمم باهاشون برم 

‌                                                                                         

ای وای من 💔 دیگ  اخرش یا طلاقه یا مدارا وقتی انقد مردسالارین

من سال هاست باهاش مدارا میکنم اما احساس میکنم بد کردم اگه جیغ و داد راه انداخته بودم و رفته بودم بهتر بود.اما خب جایی رو هم ندارم برم یکی مادرمه که اگه برم خونش یه لیوان آب دستم نمیده هیچ همه ی دنیا رو خبر میکنه که دخترم قهر کرده دامادم آدم نیست

‌                                                                                         

من نمیدونم چرا توی دعوای زن و شوهری که زود هم تموم میشه و دوطرف یادشون میره ....چرا به پدر و مادرهای ...

کلا زیاد فحش میده هی چی بهش میگم خوب نیست نگو بازم تکرار میکنه

‌                                                                                         

خوب برید یکی دیگه ازشهر های اصفهان حالا که شوهرتون راضی نمیشه برگردید به شهر خودتون 

نمیشه این کلا نمیخواد از جامون تکون بخوریم دو قدم اون ور تر بریم 

‌