بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر میترسی براشون عادت بشه و سوء استفاده کنن، بگو الآن دستم خالیه میتونم بدوزم، ولی اگر کار مشتری دستته، بگو وقتشو ندارم، کار مشتری عقب بیوفته دیگه نمیاد پیش من و درآمدم کم میشه. اینطوری بگی خودشون میفهمن که تو هدفت از خیاطی، کسب درآمده. ممکنه بگن خب ما هم پولشو میدیم. اون وقت راحتتر میتونی در مورد قیمتش و اینا باهاشون صحبت کنی.
نگبر بگو سری تول مهمون من باش ایشالله از سری بعد هم رابطتتون بهتر میشه هم شوهرت میفهمه کچقدر با درک و مهربونی نسبت ب خانوادش چون اگ بگیری میره میگه شما این همه کمک کردین بهشون حالا بار اولی گفت دستمزد اونحوری ممکنه پدرشوهذتم تغییر رفتار بده
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
وقتی بگی این سری مهمون باش حالا سری بعد حساب میکنیم میفهمه لطف کردی و سری بعد باید بده
Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍