من واقعا حالم بد میشه ازین که مدام بخوام شستشو کنم
ولی پوشک ها نواربهداشتی ها خیلی دارن به محیطزیست آسیب میرسونن!
تو مغزم افتاده ازین پدها و پوشک های دائمی استفاده کنم
کشی استفاده کرده نظرشو بگه؟
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
ی سوال البته نخندید بهم میگم وقتی از کاپ استفاده میکنید خون توش جمع میشه وقتی دراز میکشی خونه بر نم ...
چه سوال خوبی
اتفاقا سوال منم هست
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده، من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم مدافعان حرم خلاصه است فقط در این دو حرم مقدس عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی. گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یا شما سرمایهگذار همون بیسکوییته اید که رو پروفتتونه
ی سوال البته نخندید بهم میگم وقتی از کاپ استفاده میکنید خون توش جمع میشه وقتی دراز میکشی خونه بر نم ...
نه
چون جایی خوندم رحم این قابلیت رو نداره که خون برگرده داخلش
هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده، من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم مدافعان حرم خلاصه است فقط در این دو حرم مقدس عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی. گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.
بله من استفاده کردم. از دو برند ایرانی"پرسا"و "یکتا" هم خرید کردم از اینستاگرام که هر کدوم مزیت های خودشو داشت. من برام فرقی نداشت چون به نوار بهداشتی عادی حساسیت نداشتم ولی دوستام که حساسیت داشتن میگفتن دیگه خارش و حساسیت ندارن و راحت شدن. ولی خب یه مسافرتی چیزی پیش بیاد سخته دیگه، نمیشه شستش اونجا. و اینکه اگر بچه کوچیکم داری که هیچی دیگه! باز پوشک شاید ولی کاپ قاعدگی بخری بهتره.
من مجردم کاپ نمیتونم استفاده کنم ولی کلا از وقتی خواهر کوچیکمم به دنیا اومد دیگه انقدر کارام زیاد شد که پدامم فرصت نکردم بشورم🙃گذاشتمشون کنار فعلا دیگه.