2777
2789
عنوان

بچم سقط شده

194 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من 5روز از قائدگیم عقب افتاده بود رفتم آزمایش خون همین ک رسیدم خونه خونریزیم شروع شد سه روز خونریزی کردم کلی نشاسته وشیاف زدم خیلی کمترشده بود دیروز رفتم سونو گفت بچت افتاده رحمت پر از لخته خونه

چیکار کنم رحمم پاک شه عفونت نگیرم کسی تجربه ای چیزی داره بگه لطفا

و اینکه چیکار کنم باز دوباره بچم سقط نشه خیلی ناراحتم بعدکلی انتظار باردار شدم بچم سقط شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراااا همون روز اول که خونریزی داشتی نرفتییییی دکتررررررر؟؟؟ الانم باید بری دکتر سلامتیته هااااا

روز اول گفتم شاید لکه بینیه آخه چن تا از خواهرشوهرامم پریودی سبک داشتن ولی باردار بودن

روز دومم ک جمعه بود روز سوم شوهرم سرکار بود تا شب شب رفتیم همه جا بسته بود کسی سونو نمیگرفت حتی ی شهر دیگم رفتیم نشد

فرداش باز رفتم سونو گرفت گفت افتاده دوتا قرص فقط بهم داد متخصصه یکیش ک قرص آهنه اونیکی واس عفونته

خونریزیم خیلی کم شده یچی دارو میخوام ک بشوره همشو ببره

روز اول گفتم شاید لکه بینیه آخه چن تا از خواهرشوهرامم پریودی سبک داشتن ولی باردار بودن روز دومم ک ج ...

چیزایه گرم و قاعده اور بخور

چون جنینی نبوده عینه پریودی همه خارج میشه نترس

به خودت برس از ماه بعد میتونی اقدام کنی 

بارداریت شیمیایی بوده