2821
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

348 بازدید | 10 پست

الان دو ساله ازدواج کردم خانواده شوهرم از پولدار ترینان اما مارو تو هزار بدبختی گذاشتن شوهرم روی پای خودش نیست خیلی سوسوله عرضه ی هیچ کاریو نداره اما چون من با عشق ازدواج کردم هی تحمل میکردم میگفت مهم نیست هر روز اگه از یه مشکلی بهش میگم برمیگرده میگه اگه ناراحتی جدا شو اگه با شوخی باهاش بازی میکنم یا اذیت میکنم برمیگرده میگه ازت متنفرم هرچی زود تر نجات پیدا کنم از این رابطه هروقتم من مصمم میشم میگم اوکی من حرفی ندارم پشیمون میشه همشم یه مدته گیر داده بچه دار شیم واقعا عصاب دیگه ندارم 

ب نظرم مشکل جدی ای نیس زیادی بزرگش میکنی

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی با ادم بیکار ازدواج میکنی باید  همه مشکلاتشم بپذیری 

فقط عشق کافی نیست  

مشکل ما دخترا اینه فکر میکنیم ازدواج همون  لباس  خوشگل پوشیدن ارایشگاه رفتن و بری اتلیه  و... اخرشم بری مراسم بزنو برقص  کل زندگی   خلاصه بشه به روابط عاطفی زنو مرد   اما مشکل از همون تایمی شروع میشه    که روز بعد از عروسی با واقعیت اصلی زندگی بر میخوری  با بیکاری شوهر  بی پولی بد اخلاقیی همه اینا و خیلی چیزای دیگه

بچه نیار 

منم شوهر بچه پولدار  یکی یه دونه لوس داشتم که خرجی از پدر میگرفت 

سرکار درست حسابی نمیرفت 

سالها تلاش کردم و آخرش جدا شدم 

بچه بی بچه. ببین من تجربه دارم. 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
وقتی با ادم بیکار ازدواج میکنی باید  همه مشکلاتشم بپذیری   فقط عشق کافی نیست   ...

عزیزم بیکار نیست  کارمنده و ریسس باباشه و به دل خودش حقوق میده من اوایل اینارو نمیدونستم فکر میکردم طرف یه ادم لارجه با سواده پولداره با شخصیته اصلا هیچکدوم از اینارو رو نکرده بودن الان ماهی ۵ ت حقوق میده که قبلا ۳ ت بود اینا به کنار بار ها بارها به من تهمت ناموسی زدن  همشون روانین سر میز شام رو به روم شوهر خواهر شوهرم نشسته بود من گردنم خارید خواروندم گفتن من به اون دارم نخ میدم پدرشوهرم گفت اما خداروشکر تو این مساله شوهرم پشتم بود ولی نمیدونید که این پدر شوهرم چیه که روی مغز شوهرم کار میکنه

بچه نیار  منم شوهر بچه پولدار  یکی یه دونه لوس داشتم که خرجی از پدر میگرفت  سرکار د ...

مال منم یکی دونه لوس سال اول وقتی دعوامون میشد زنگ میزد بابا مامانشو میاورد سرم حالا بعد دو سال این کاراشو‌ترک کرده اما خیلی رو مغزم راه میره واسه یه زن خیلی سخته هر دعوای جزیی پیش ییاد پای طلاقو وسط بکشه بهشم میگم باشه قبول سکوت میکنه میره تو فکر میگه بیا معذرت بخواه تموم شه بره شوهرمم کرده

عزیزم بیکار نیست  کارمنده و ریسس باباشه و به دل خودش حقوق میده من اوایل اینارو نمیدونستم فکر می ...

یجوری گفتی فکر کردم بیکاره 

ولی  مردیم که دستش تو جیب باباشه بازممم مشکله