2777
2789
عنوان

یعنی شیر خشک بچه رو سیر نمیکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 28 پست
نه متاسفانه رفلاکس شدید داره ولی از نوع پنهان . با سونو مشخص شد وعلا بالا نمیاره ، قبلا نان دادم وحش ...

دخترمنم رفلاکس داشت پنهان قرص نکسیوم بهش بده ببرش دکتر شیرم بیومیل ای ار ازهمشون سبک تره 

تیکر دو سالگی دخترم لطفابرای سلامتیش ی صلوات بفرسین 😍😘
برا شیر بیدار میشه ینی؟ چند ساعت یه بار میدی؟ اگ گریه نمیکنه ندش

اره هی دست و پا میزنه سرشو این ور و اون ور میکنه ، وقتی سرشو این ور و اون ور میکنه یعنی دنبال شیره . والا فکر کنم هر یک ساعت ، ولی تیکه تیکه میخوره مثلا ۱۲۰ و تو دو سه ساعت میخوره ، ولی از ۶ صبح به بعد یهو ۱۲۰ تارو کامل میخوره بعد دوباره دوساعت بعد هی شیر میخاد . تیکه تیکه ۳۰ میل یا ۶۰ میل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه شیر خودمو نمیخوره😢 خودمم حس میکنم دلدرد ذاره چون کلا بی قراره اروم نیست موقع خواب 

برارفلاسش قرص نمیدی ؟خیلی اذیت میشه طقلی ببرش دکتر قرص نکسیوم ی ماه بدی درمان میشه

تیکر دو سالگی دخترم لطفابرای سلامتیش ی صلوات بفرسین 😍😘
پس اگه اینطوره همین بده بچهای منم رفلاکس داشتن اولی ک آبشاری بالا میورد اینقد دکتریش کردم هزار تا دا ...

خداروشکر ، پسر من شاسه امپرازول میخوره، شربت معده عم داده ولی اونو خودم ندادم، اخه شربت منیزیوم روزی سه میل برای نوزاد ۴ ماهه زیاد نیست؟ من بهش ندادم نمیدونم کارم درسته یا نه ، فقط ساشرو میدم که اسید معدش کمتر برگرده . چون رفلاکس شدید داره هر ۱۰ دقیقه برگشت اسید معده داره که خیلی برای نوزادا درد اور و هم خیلی خطرناکه

اره هی دست و پا میزنه سرشو این ور و اون ور میکنه ، وقتی سرشو این ور و اون ور میکنه یعنی دنبال شیره . ...

ای جان خدا حفظش کنه خیلی خوبه بذار بخوره نوش جونش از ۶ ماهگی از شیر شب بگیرش فقط 

والا من دخترم بدغذا وحشتناک همیشه سو تغزیه و رشد کم داشته شیر هر چی درست کنم حتما یه واحد تهش میمونه نمیخوره الان دو سالشه ۱۲۰ میل حل میکنم براش بیشتر نمیخوره 

پس شما بچت میخوره نگران نباش بدش بخوره بابا

💖
دخترمنم رفلاکس داشت پنهان قرص نکسیوم بهش بده ببرش دکتر شیرم بیومیل ای ار ازهمشون سبک تره 

اولین بار بیومیل دادم ، سری دوم اشتباه کرد شوهرم ببلاک خرید ، ببلاک از بیومیل خیلی سنگین تره ، ولی دیگه عوض نکردیم که اذیت نشه

تو پستونک یه شماره یا کمتر خودش سیر بشه دست میکشه ولی نگران شیر خشکش نباش پسر منم خیلی میخوره منم مث ...

باشه عزیزم ییدار شد برای شیر امتحان میکنم مرسی گلم

ای جان خدا حفظش کنه خیلی خوبه بذار بخوره نوش جونش از ۶ ماهگی از شیر شب بگیرش فقط  والا من دختر ...

😂😂😂 اخه میگن شیر شب خوب نیست ، مثلا تصمیم داشتم شیر شبشو قطع کنم که دو هفته ست بیشتر از قبل ام میخوره . من میگم سیر نمیشه ، یعمی اینجوریه؟ یه وقت غذا نمیخاد؟ خیلی خوابش سبکه ، همش انگار گشنس

برارفلاسش قرص نمیدی ؟خیلی اذیت میشه طقلی ببرش دکتر قرص نکسیوم ی ماه بدی درمان میشه

چرا عزیزم ، دکتر براش ساشه اس امپرازول داده ، روزی یه دونه ناشتا بایددبخوره ، که کلا بچه ی من ناشتا نیست😂😂😂میزارم بیدار که شد بازی میکنم یک ساعت که گذشت بهش میدم. شربت معده هم داده ، ولی من ندادم بهش 😢اخه شربت بزرگسالاس نمیدونم چرا حس خوبی به شربتش نداشتم ندادم

😂😂😂 اخه میگن شیر شب خوب نیست ، مثلا تصمیم داشتم شیر شبشو قطع کنم که دو هفته ست بیشتر از قبل ام می ...

قبل خواب بهش غذا بده تا ضعف نکنه الکیه شیر شب که میگن بده من هنوز شبا شیر دخترم میدم

💖
قبل خواب بهش غذا بده تا ضعف نکنه الکیه شیر شب که میگن بده من هنوز شبا شیر دخترم میدم

هنوز غذا خورش نگردم ولی فکر میکنم باید شروع کنم که شبا راحت تر بخابه

۴ ماهه زوده حد اقل ۵و نیم ماهش بشه چون رفلاکس داره ممکنه معدش بدتر بشه با دکترش مشورت کن

دکترش گفت از اول پنج ماهگی😢پسر اولیمو از اول چهار ماه شروع کردم خیلی خوب و تپلی بود هم شبا خوشگل میخابید ولی این یکی و دکترش گفت الان نه ، تا پنج ماهش پر شه ایشالا شروع کنم