2777
2789
عنوان

یعنی شیر خشک بچه رو سیر نمیکنه؟؟؟

2395 بازدید | 28 پست

خانوما پسرم چهارماه و دو هفته شه ، از زمانی که میخابه تا زمانی که بیدار میشه(حدود ۱۱صبح) یک سره در حال شیر خوردنه . من همش تو اشپزخونم دارم شیشه میشورم شیر درست میکنم، در حالیکه قبلا شیر خشک میخورد تا ساعت پنج گاهی تا شش صبح میخابید منم بیدارش نمیکردم(اینم بگم که وزنش دوبرابر وزن تولدشه سیصد گرم بیشتر) ولی مگه میشه شیر خشک بچرو سیر نکنه ؟ شیر خشک ببلاک AR میدم به خاطر رفلاکسش که نسبتا شیر سنگینی هم هست . کسی علتشو میدونه ؟ 

ای خدا 

مثل دخمل من شکمو هست 

هر سه روز یه بار یه قوطی میخورد 

هر دو ساعت ۱۵۰تا میخورد 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بچه ها کلا اینجورین شیرم چیزی نیست بگی دوسه ساعت سیر نگه داره به یه وقتایی اب جوشیده سرد بهش بده معدش سنگینی نکنه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

شیر خشک ای ار کجا سنگینه برای بچعای ک رفلاکس دارن و خیلی سبکه برای هضم راحتتر.اگه رفلاکس نداره یا خیلی کمه ی شیر معمولی بهش بدین ک پر چریتر یاشه

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
ای خدا  مثل دخمل من شکمو هست  هر سه روز یه بار یه قوطی میخورد  هر دو ساعت ۱۵۰تا می ...

ماشالا 😢پسر منم همینه ، شنبه و سه شنبه ها قوطی جدید باز میکنم ، ولی دو هفته ست روزاش تغییر کرده 😢خیلی بیشتر شده 

گلم ،شاید این شیر سنگینه برای بچت ودل درد میگیره بچه ای که دلدرد داره دایما میخوادشیر بخوره ،پسر من هم اینطوری بود هم شیر خودم رو میخورد ،هم تاصبح شیر خشک ودایما هم گریه میکرد ،به دکتر که گفتم ،گفت بهدهیچوجه دیگه شیر خشک نده ،همون شیر خودت کافیه ،این چون دل درد داره دائم شیر میخوره

ماشالا 😢پسر منم همینه ، شنبه و سه شنبه ها قوطی جدید باز میکنم ، ولی دو هفته ست روزاش تغییر کرده 😢خ ...

بزار بخورهههه 

نوش جونش 

ای خدا 😘😘😘♥️

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
شیر خشک ای ار کجا سنگینه برای بچعای ک رفلاکس دارن و خیلی سبکه برای هضم راحتتر.اگه رفلاکس نداره یا خی ...

نه متاسفانه رفلاکس شدید داره ولی از نوع پنهان . با سونو مشخص شد وعلا بالا نمیاره ، قبلا نان دادم وحشتناک بالا میورد از دماغ و دهن 

چقد بهش بدم ؟ براش ضررر نداره؟ چند سی سی بدم؟

تو پستونک یه شماره یا کمتر خودش سیر بشه دست میکشه ولی نگران شیر خشکش نباش پسر منم خیلی میخوره منم مثل تو یکسر درحال اب جوشوندنو پستونک بالا پایین کردنم با اینکه شیرخودمم میخوره 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
گلم ،شاید این شیر سنگینه برای بچت ودل درد میگیره بچه ای که دلدرد داره دایما میخوادشیر بخوره ،پسر من ...

متاسفانه شیر خودمو نمیخوره😢 خودمم حس میکنم دلدرد ذاره چون کلا بی قراره اروم نیست موقع خواب 

نه متاسفانه رفلاکس شدید داره ولی از نوع پنهان . با سونو مشخص شد وعلا بالا نمیاره ، قبلا نان دادم وحش ...

پس اگه اینطوره همین بده بچهای منم رفلاکس داشتن اولی ک آبشاری بالا میورد اینقد دکتریش کردم هزار تا دارو شزبت و ی بار ببلاک ای از دادم ودیدم دخترم خیلی ضعیف شده.رقلاکس درمانی نداره تا وقتی غذا بخوره پسرم رفلاکسی بود ولی شدت کمتر دکتر براش ببلاک ای از داد ندادم هیچ داروی ندادم تا الان ک یکسالشه خداروشکر مشکلی نداره 

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)