دغدغه این بچه مچههای سایتو که میبینم میگم یعنی اون زمونا دغدغه منم اینا بوده؟ خندم میگیره. نصف حرفاشونم درباره "رل" و "کراش" میگن. اتفاقی وارد تاپیکشون بشم معمولا حوصله دغدغههاشونو و ندارم و بی جواب میام بیرون.😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دهه شصتی هستم دوره ی ما بیشتر دخترا عاشق فوتبالیستا و بازیگرا و خواننده ها بودن
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
نمیگم بدن. اتفاقا به نظر منم خوبن. دغدغههای خیلی سطحی دارن. یادم نمیاد همسنشون بودم، منم اینجوری ب ...
هوم اینو نمیدونم ولی ما تو فامیلمون دهه هشتادی اینا داریم به همه جنبه های زندگیشون میرسن هم تحصیلی هم روابطشون هم سرگرمی هایی که دارن بعضی موقع ها به این فک میکنم ک شاید خیلی تک بعدی بودم
وای عشق اول من نیما نکیسا بود. یه مدتم بازیگرای سریال خط قرمز رو بورس بودن.
امشب داشت نیما نکیسا رو تو تلویزیون نشون میداد یاد اون وقتا افتادم همه عاشقش بودن
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
امشب داشت نیما نکیسا رو تو تلویزیون نشون میداد یاد اون وقتا افتادم همه عاشقش بودن
آخی کاش میدیدم😄
یه بار یه برنامه میداد تلویزیون، افطاری میرفتن خونه فوتبالیستا. گمونم دوم راهنمایی بودم. رفتن خونه نکیسا، همکلاسیام زنگ میزدن به من اطلاع میدادن که حتما ببینم.😃😃😃