2777
2789

همه رشته ها بجز پزشکی و حقوق 

شهریش بالاس تا پارسال که من میرفتم دو سه تومن الان حتما بیشترم شده البته رشته های مهندسی نسبت به بقیه رشته ها بیشتره شهریه چون عملی دارن رشته تربیت بدنی هم همینطور. 

ولی معمولا اینجوریه که شهریه ثابت رو اول ترم میدیم متغیر رو اخر ترمم میشه داد قبل امتحان ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رشته ها بجز پزشکی و حقوق  شهریش بالاس تا پارسال که من میرفتم دو سه تومن الان حتما بیشترم ش ...

ممنون.یه سوال دیگم داشتم رشته های بدون کنکورش فرق داره با رشته هایی ک با کنکور وارد میشن؟

ممنون از راهنماییت عزیزم امیدوارم موفق باشی

قربانت همچنین 

راسی تاپیک قبلیتم خوندم ازاد انگار وقتی قبول نشده بودیم ثبت نام میکرد ولی تا ترم تموم نشده بود باید پاس میکردیم ما که کاردانی گرفتیم میخاسیم بریم کارشناسی گفتن ثبت نام میکنن اگه چنتا درستوتم مونده باشه

قربانت همچنین  راسی تاپیک قبلیتم خوندم ازاد انگار وقتی قبول نشده بودیم ثبت نام میکرد ولی تا تر ...

ممنون عزیزم لطف کردی ❤❤توی شرایط خوبی نیستم توی کارای طلاق و این چیزام اما نمیخوام یه سال دیگه عقب بیفتم

ممنون عزیزم لطف کردی ❤❤توی شرایط خوبی نیستم توی کارای طلاق و این چیزام اما نمیخوام یه سال دیگه عقب ب ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله مشکلت حل میشه بری دانشگاهم حواست پرت میشه به درسا راحت تر کنار میای در کل نگران نباش دانشگاه ازاد همجوره ثبت نام میکنه😃تفاوتیم با دانشگاه دولتی نداره واقعا اساتید ما توی دولتیم درس میدادن