بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم 2 مدل داره 1 مدل که دوستان گفتن دونه های انارو بپز و از صافی رد کم که بهش میگن رب قجری که رنگ روشنی داره و سفته و خیلی ترش نیست من این مدلو خیلی دوست دارم چون دلو نمیزنه ما در کنار غذا این ربو میخوریم
2 این مدل اسمش رب رسمیه و توی غذا و فسنجون استفاده میشه دونه های انارو بده این مغازه هایی که آبلیمو و آبغوره میگیرن آبشو بگیره بعد 1/5 آبشو بزار بجوشه تا کمی سفت بشه بعدش 1/5 دیگه رو اضافه کن ..... تا آبش تموم یشه این کتار باعث میشه رب سیاه و خوشرنگ بشه برای اینکه بدونی چه زمانی وقتشه که از روی حرارت برداری ی قاشق از رب رو توی ی نعلبکی سرد بریز اگه بسختی جاری شد وقته شه که حرارت رو خاموش کنی
بعضیها تو آب انار موقع جوش به رنده شده میریزند هم سفت تر میشه هم مزه تیزیش میگیره
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
ممنون دوستان ببخشید اون موقع کنسل شد رب درست کردنم.آخه همون روز می خواستم درست کنم. فراموش کردم به تاپیک سر بزنم. ان شالله درست می کنم و از توصیه هاتون استفاده می کنم
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است. امام علی علیه السلام