2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علما این بود البته وویسم فرستاد راجب اینکه فکر نکن تو ابن سن نباید ازدواج کنی و اولش کلب معذرت خواهی کرد که  معدرت می خوام شاید جایی باشین که نتونین ولی تو راهم نمی تونم پیام بدم

حالا نظرتون چیه خودم که حس بدی بهم دست نداد

از تظرتون اومده دورم بده یا چی 

چون بچه درس خونه حرف بدی یا +۱۸هم نزد

میدونی من حس بدی پیدا نکردم از حرفاش نمیدونم اخه شاید من تجربه ارتباط با پسرا رو ندارم ولی انگار بند ...

منم بی تجربم حتی دوست پسرم نداشتم واسه همین میگم نظر بقیه چیه 

الان من این شاتا رو اینجا گذاشتم که مشورت بگیرم از با تجربه ها و ایا قصدش جدی هست یا چی؟

عزیزم شما کارت عالی بود 

پیامات قاطعیتت من خوشم اومدلطفا متزلزل نشو و ادامه بده خوش بگذرون درستو بخون مسافرت برو با دوستات باش و به کسیکه عاشقت میشه و عاشقش میشی عاقلانه جواب مثبت بده حالا زوده حداقل دو سه سال فرصت داری کار پیدا کن و مستقل شو عجله ای واسه ازدواج نکن و تو فکر عشق جنس مخالف نباش این نظر منه و تصمیم با خودته

عزیزم شما کارت عالی بود  پیامات قاطعیتت من خوشم اومدلطفا متزلزل نشو و ادامه بده خوش بگذرون درس ...

ممنون بابت حرفت گلم این حرفت برام قوت قلب بود 😘😘

اما از نظرت قصد و نیتش خوب بود؟

عزیزم شما کارت عالی بود  پیامات قاطعیتت من خوشم اومدلطفا متزلزل نشو و ادامه بده خوش بگذرون درس ...

کاملا با نظر ایشون موافقم 

در ادامش میتونن بگم این آقا پسر را اگر شرایطش واقعا خوبه و همه چیزش از نطرت اوکی هست به عنوان شناخت باهاش باش. ولی برای چند سال دیگه تصمیم جدی بگیرید

ینی بهش بگی من میتونم همینطور ادامه بدم تا مثلا چند سال دیگه به ازدواج فکر کنم.

بعدم زمان براتون مشخص میکنه ک چی بشه

شاید اصلا به درد هم نخورید.

وای حسابی روش شناخت باز کن همه چیزشو زیر و رو کن حسابی باهاش حرف بزن نظرشو درباره هرچیز ریز و درستی ک دوس داری و دوس نداری بدون و..... 

کاملا با نظر ایشون موافقم  در ادامش میتونن بگم این آقا پسر را اگر شرایطش واقعا خوبه و همه چیزش ...

از نطر شما قصدش خوب بود خوب الان تقریبا همه از طریق اینستا آشنا می شن اینم نگفت بیا دوست شیم هی میگه بیا زنم شو

ممنون بابت حرفت گلم این حرفت برام قوت قلب بود 😘😘 اما از نظرت قصد و نیتش خوب بود؟

به نظر من ایشون هم قصدش شناخته و شاید ازدواج ولی دلیل نمیشه چون نیتش خوبه پس حتما خوبه یا حتما بده نظر من کلا راجع به زندگی خودت بود بدون توجه به نیت ایشون عشق خیلی خوبه ولی وقتی میاد خیلی چیزها رو عوض میکنه