2777
2789
عنوان

بیاین بگین این پسر ادم خوبیع؟

139 بازدید | 11 پست

ی خواستگارم دوست خانوادگیمونه ولی من زیاد شناخت ازش ندارم میخواستن بیان خواستگاری ک پدرش فوت شد موتد بعد سال باباش بعد الان دوماه مونده تا سال باباش تا حالام سعی کرده ک بحرفه واینا ینی ریکوئس داده و اینا ک قبول نکردم الانم خواهرش میخواد زنگ بزنه حرف بزنه باهام ک نظرمو بدونه مثلا 

شناخت ندارم فقط چند تا نکته ازش شنیدم اهل گردش با خانواده و ایناس وضع مالیشم اکیه از وقتیم ک پدرش فوت کرده با اینکه ۲۲ سالشه ولی عین ی کوه پشت خواهر و مادرشه همه چی براشون حاضر میکنه ولی این موقعه ای ک ۱۶ سالش بود و اینا خواهرش ک متاهل بوده اون زمان دعوا کرده بود و زده بود(مامانش بعد دوسال و اینا گف ک بچه بوده اللن دوساله عقلش اومده سرجاش) اون رو این یکم نگرانم میکنه با عموشم تازگیا عموش گفته ک بزار خرج سال باباتو من بدم اینم گفته ن خودم میدم فعلا بینشون زیاد خوب نیس سر این قضیه این چند تا نکته نمیزاره ک بهش خوشبین باشم چیکار کنم بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن با خواهرش دعوا کرده تو ۱۶ سالگی 

اووو اونقدر زیاده که اینطوری بچه بوده وقتی داداشای من ۱۶ بودن هر روز دعوا بود 🤣

حتی بنظرم پسر اگه تو این سن دعوا نکرده باشه پسر نیس

درخواست دوستی قبول نمی کنم.
بنظرم باید خودم باهاش حرف بزنم اخلاقش بیاد دستم نه؟؟

اره عزیزم تا خودت حرف نزنی ک نمیتونی بشناسیش اگ مشاوره ازدواج هم بری ک بهتره چون بالاخر نظر کارشناسی میده دیگ 

اینجا هر کی زندگی رو از دید خودش تفسیر میکنه 

بهتره ب نظرات ما اتکا نکنی 

بهتره گذشته آدمارو مرور نکنی بالاخره گذشته خودما هم تمیز تمیز نبوده ک 

بعد ی نکته دیگ ک این پسر مجبوره همیشه هوای خانواده ش رو داشته باشه از لحاظ خرج و مخارج اگ مشکلی داری باید الان فکرشو بکنی چون فردا نمیتونی مانعش بشی

واقعا نميشه با همين چهارتا خط گفت كه طرف چجور ادميه

شما خودتون بايد يه مدت باهاش درارتباط باشيد تا بتونيد يه شناخت كمي پيدا كنيد ازش

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

اینا چیزی نیستن که خودتو نگران کنی !اون موقع کله ش داغ بوده !الانم حس بزرگی و غرور داره که تا من هستم کس دیگه ای برا بابام خرج نکنه!شما برو صحبت کن که این رسیدگی به خواهر و مادر تا چه حد باید باشه !یه دفعه افراطی برخورد نکنه با این موضوع که الان چون مادرم تنهای باید برم پیشش الان خواهرم جهیزیه نداره من باید بدم !بله باید حواسش بهشون باشه ولی افراط نه