2777
2789

پدره من جنون ادواری داره، گویا ارثیه توی خانواده اشون، باباش دیوونه بوده و باعث مریضی زنش شده، الانم پسرهاش همه جنون دارن ولی پدر من و یکی دیگه از داداش هاش خیلی شدیدترن. ولی بیرون از خونه کسی نفهمیده!! خیلی حواسشون هست که کسی نفهمه حتی گمونم یکی از داداش هاشون را خیلی سال قبل از بدنیا اومدن من به جرم قتل اعدام کردن!!! ولی الان خودشون میگن نه گناه دوستش رو گردن گرفته و نمیذارن کسی حرفی ازش بزنه الانم بابای من سره هر چیزی حتی خیلی کوچیک دیوونه میشه وسایل گرون قیمتی مثل گوشی موبایل و ... میزنه میشکنه بعضی وقتا شبیه دیوونه ها میزنه تو سر و مغز خودش، شب عروسی مامان را یه عالمه کتک زده.... خلاصه دیوونه ی به تمام معناس خانواده مادرم از ترسشون که این دخترشون هم بره وره دلشون هیچ کاری نکردن از همون اول و مجبور کردن دخترشون رو که بسازه، تازه بابام کلی هر ساله داره ضرر مالی میزنه کلی پول آتیش میزنه... دیگه خسته شدم و من الان دیگه بزرگ شدم و میتونم کاری بکنم، یه داداش هم دارم بزرگتر که اون حاضر نیست کاری کنه ولی من میخام هرجور شده دیوونگی بابام را ثابت کنم و اگه بشه بستری اش هم بکنن یه مدت تیمارستان که بهتر، من و مادرم رو مریض کرده، کسی میدونه چیکار باید بکنم؟ به کجا مراجعه کنم؟ چجوری ثابت کنم روانیه؟

خیلی سخته واقعا خدا بهتون صبر بده 

با دکتر باید مشورت کنی بعد دکتر تجویز میکنه که باید تیمارستان بستری بشه

ولی تیمارستان جای اینجور افراد نیست عزیزم 

باید درمان بشه 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته واقعا خدا بهتون صبر بده  با دکتر باید مشورت کنی بعد دکتر تجویز میکنه که باید تیمارست ...

خودش دکتر نمیاد هرکس بهش بگه به اون طرف میگه تو خودت دیوونه ای کلا از نظرش همه دیوونه اند، من میتونم خودم برم پیش دکتر توضیح بدم بدون حضور بیمار؟

خودش دکتر نمیاد هرکس بهش بگه به اون طرف میگه تو خودت دیوونه ای کلا از نظرش همه دیوونه اند، من میتونم ...

آره میشه بری اونم راهنمایی میکنه ولی به احتمال زیاد بگه خودشم بیار 

خیلی سخته واقعا خدا بهتون صبر بده  با دکتر باید مشورت کنی بعد دکتر تجویز میکنه که باید تیمارست ...

ممنون، راستش دیگه امیدی به درمان نداریم سنشم الان زیاد شده اصلا واسه کسی هم مهم نیست درمان بشه همه ازش متنفرن، کلا کسی خونه ما نمیاد به خاطر این آدم!! فقط میخوایم از شرش خلاص بشیم به خدا از خاطرات بچگی تا الانم فقط صدای داد و بیداد و عربده یادمه کلا تمام عمر فقط صداها این موجود تو گوشم بوده وقتایی که مریض بودم و حالم بد بود بچه بودم به جای مراقبت و مهربونی میومد عربده و دااااد میزد... صداشم در حالت عادی گوش کر کن و بلنده و آزار دهنده اس دیگه داد ام که میزد....

ممنون، راستش دیگه امیدی به درمان نداریم سنشم الان زیاد شده اصلا واسه کسی هم مهم نیست درمان بشه همه ا ...

حق داری حالا به دکتر بگو ولی بعید میدونم تیمارستان بستریش کنن اصلا اینجور آدما بستری نمیکنن 

اونم در شرایط حاد و وخیم بوده که تجویز کردن 

حق داری حالا به دکتر بگو ولی بعید میدونم تیمارستان بستریش کنن اصلا اینجور آدما بستری نمیکنن  ا ...

درسته خاله ام هم میگفت اگه اینجوری با این شرایط بخان بستری کنن یه بخش های روانی شون پر میشه، حالا به گفته دوستان میرم پیش روانپزشک و وکیل شرایط رو بهشون میگم شاید اونا راه حلی داشتن، ممنون دوستان

درسته خاله ام هم میگفت اگه اینجوری با این شرایط بخان بستری کنن یه بخش های روانی شون پر میشه، حالا به ...

آره بابا راست میگه خالت حالا مشورت کن ان شاءالله که یک راهی جلو پات میزارن عزیزم