2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته راهنمایی

309 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من ده ساله که ازدواج کردم و ۴ بار حامله شدم دو تا سقط تو ماه های اول داشتم که کورتاژ شدم.بارداریه سومم یه دختر دو ساله الهی شکر.

ولی وقتی دخترم ۱۷ ماهه بود حامله شدم.وشیش ماهگی به علت پیچیدن بند ناف بچه از دستم رفت.تو فروردین این اتفاق افتاد ودکترم به شدت تاکیید کرد تا یک سال به هیچ عنوان باردار نشو.چون سزارین شدم .ولی متاسفانه همسرم نمیتونه از کاندوم استفاده کنه خودمم قرص خیلی حالمو بد میکنه‌.الان دوباره علایم دارم .دارم دیوونه میشم داغونم اگر باشم چه کار کنم تازه دو روز عقب انداختم تورو خدا راهنایی کنید

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

فدا سرت حتی اگه باردار باشی خواست خداس

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک بزن ولی تو شیر دهی طبیعیه عقب انداختن

تو شیر دهی نیستم.سر اون بارداری گرفتم دخترمو از شیر.هر چند الانم بیشتر اوقات میاد با می میم بازی می‌کنه گاهی هم مک میزنه ولی شیز ندارم

فدا سرت حتی اگه باردار باشی خواست خداس

نه عزیزم دکترم گفت خطر پارگی و‌از دست دادن رحم داری

تو شیر دهی نیستم.سر اون بارداری گرفتم دخترمو از شیر.هر چند الانم بیشتر اوقات میاد با می میم بازی می‌ ...

حالا که گذشت دیگه وای اگر واقعانمیخوای و برات ریسک داره سر زایمانت خودت لوله هات ببند

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
حالا که گذشت دیگه وای اگر واقعانمیخوای و برات ریسک داره سر زایمانت خودت لوله هات ببند

بابا از دکترم خواهش کردم.گفت اجازه ندارم باید بالای ۴۰ سال باشی و حداقل ۳ تا بچه داشتی باشی . بخدا گرفتاریم.احازه ی پایین تنمونم نداریم.دستگاهم دیگه هیج جا اجازه نداره بزاره

از نظر روحی و عصبی شرایط مناسبی ندارم.اینم که وضع داغونه مملکته می‌بینید که بخدا از سه وعده یه وعده ...

شماکه اعتقادت و وضع بدنیت  اینه باید سفت و سخت تر از همه مردم پیشگیری میکردی نه اینکه باهمسرت سهل انگاری کنین و بعد از وضع مملکت و جنایت و این حرفا یادتون بیاد !!

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

منم قرص اورژانسی خوردم ۸روزه هنوز پریود نشدم خیلی استرس دارم .دوتا بچم پشت سرهمی شدن فاصلشون کمه ..وای خدا کنه چیزی نباشه ..کاش میذاشتن لوله ها رو بست اخه اجباره بابا بچه نمیخایم‌مگه خرجشو میدین ادعاتون زیاده فقط 

بابا از دکترم خواهش کردم.گفت اجازه ندارم باید بالای ۴۰ سال باشی و حداقل ۳ تا بچه داشتی باشی . بخدا گ ...

چرا میبندن الکی میگن یه دکتر دیگه پیدا کن 

اگه برات خطر داره حتما میبندن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
شماکه اعتقادت و وضع بدنیت  اینه باید سفت و سخت تر از همه مردم پیشگیری میکردی نه اینکه باهمسرت س ...

تنها راه برای ما دستگاهه که اونم به لطف اقایون اجازه ندارن بزارن.بعدشم شما قبول نداری تو این  خر تو خریه مملکت و پوشک ۲۰۰ تومنی البته فعلا بچه آوردن جنایته.یه تیکه لباس بچه ۱۸۰ تومن.بماند که یه مریضیشون برا ادم ۶۰۰ مایع میخوره