2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ۳ نفر دقیق دستم نیست چقد لازمه نهایت اضاف اومد تو ظرف در دار فریز کن 

فقط مراحلش اینه نخود رو دو روز تو آب خیس کن بعدش پوستش رو جدا کن سخته ولی تاثیر داره 

بعدش با هر وسیله ای که داری میکس یا چرخ کن یه پیاز متوسط و چند حبه سیر و یه گوجه فرنگی کوچولو و نمک و ادویه و بیکنگ پودر بزن 

دقیق یادم نیست چند سال پیش درست کردم ولی همینا بود و فوق العاده خوشمزه 

اندازه یک لیوان فرانسوی نخود خیس کنی کافیه ، البته اگر خوراکتون زیاده ۲ تا خیس کن . من معمولا ۲ روز ...

بعد چی اضافش میکنی؟

چکار میکنی ک فلافل ب ماهیتابه نچسبه و وا نره

من اندازه رو نمیتونم دقیق بگم ولی خب یه کاسه نخود از شب قبل خیس کن هی ابشو باید عوض کنی بعدش نخودا رو چرخ کن و با دوتا یا یکی سیر رنده شده مخلوطش کن اندازه و طعم سیر بستگی به ضاعقه شما داره.دوتا تخم مرغ بزن با نمک و فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا اگر دوست داشتی یکم جعفری و شویدم میتونی توش ریز خورد کنی بعد قالب میزنی و میندازی تو روغن راستی زرد چوبه یادت نره

بعد اینکه نخودت دو روز خیس خورد ، آبش رو خالی کن ، اگر چرخگوشت داری ، بریز تو چرخگوشت با یک پیاز بزرگ و دو حبه سیر و یک عدد سیب زمینی هم من میزنم ، همه رو با هم چرخ کن ، بعد بهش ادویه فلافل و نمک و فلفل و زیره و.. بزن دوبار چرخ کن ، بعدم که سرخ کن

تو فلافل فقط سیر بزن و بکینگ پودر و جوزهندی برای سه نفر دوتا استکان نخود 48ساعت خیس بخوره تند تند ابش رو عوض کن بعد یه استکان اب هم تو موادش  بریز

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40