2777
2789
عنوان

🙂✨میشه لطفا یه دقیقه بیایین مرسی

700 بازدید | 10 پست

🥺لطفا میشه دعا کنید واسه دختر خالم تازه به دنیا اومده و ریه اش خونریزی کرده دکترا قطع امید کردن لطفا همگی دعا کنید واسش🙂✨❤مرسی ممنون

خودت باش مثه بقیه زیاده🕷🕸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اونجا قفل بود یواشکی بیا جواب منو بده اینجا خیر ببینی الهی😂😍 حستو درمورد کنکورم میگی ‌؟؟ به چ ...

خوب میشه عزیزم

یه دعا واسه نوزاد خالم

ببین خداشاهده اسم کاربری تو یادم نمیره هرجای این کره خاکی باشی برات یه هدیه میگیرم میفرستم 😁❤️

😹😹😹انشاالله به هواستت برسی منم هدیه نمیخام عزیزم

سلام وقتتون بخیر و یلداتون مبارک 

ببخشید من خواننده ی خاموش بودم ولی تاپیک های شمارو همیشه دنبال میکردم تا آخر اومدم ازتون یه سوال بپرسم 

من کلاس دهم تجربیم نمیدونم چجوری بخونم همش میترسم و ... انقد تو گوشم گفتن که دیگه واقعا فک میکنم مغزی ندارم برا قبولی رشته ای مثه شما😅💔

راستش من یکم دانش آموز تنبلی هستم یا شایدم ترسو ،الان مثلا من فیزیک میگم هیچی بلد نیستم از دوفصل اما اگه یکم برم دنبالش راه میوفتم ولی میترسم سر امتحان چون تاحالا ۲۰نشده معدلم سر همین استرسم و.... همچیزو میزارم شب امتحان  یا مثلا هفته دیگه شنبه امتحان ریاضی دارم و الان نزدیک دوهفته که تعطیلم و باز دوصفحه خوندم چون از حجمش ترس دارم میگم میتونم بدتر میخورم زمین از ریاضی و فیزیک خیلیی میترسم و فک میکنم سر امتحان 0میشم و حقیقتش بهتون بگم یکم مجازی منو متقلب کرد خیلی جاها بتونم تقلب میکنم اما اینو نمیخام:) میترسم که نتونم انتظار خانوادمو برآورده کنم و همش امروز و فردا میکنم شاید بگین چون هدف نداری اما واقعا اینجوری نیست و هدف دارم حتی برنامه ریزیم خودم بعضی وقتا میکنم اما بهش پایبند نیستم و واقعا نمیدونم کجای کارم ایراد داره

فک میکنم منابع ضعیفه همشون خیلی سبزه نمیدونم کلاس برم یانه میشه بگین شما کلاس رفتین یا منبعتون برا آدمی مثه من چیه🥲

بنظرتون میشه این چیزی که نمیدونم چیه منم رفع شه :)؟میشه یه راهنماییی منو کنید لطفا من حرفایه شمارو قبول دارم فقط یچیزی به من بگید که ببخشید مثه اسب بخونم:)