2777
2789

هفته ی پیش رفتم یه جا مصاحبه

به عنوان کمک مربی مهد

ساعت کاری ۳ تا ۸

حقوقش کم بود یک و پونصد

ولی گفتم تجربه میشه

فردای مصاحبه بهم زنگ زد گفت بیا از امروز

رفتم و شروع کردم خلاصه

تا دیروز که یه بچه اومد گفت عه خاله فرشته کو؟ (اونی که قبل من کار میکرد)

شنیدم مدیر بهش گفت رفته عمل داره میاد بعدا

اینو که شنیدم رفتم پیش مدیر گفتم میخواستم ببینم من اینجا موقتا هستم یا دائم

گفت هفته ی اول آزمایشیه😐

اصلا حرف آزمایشی بودن نزده بود بهم روز اول !

آزمایشی بودن اوکیه به شرطی که از اول طی کنیم

گفته بود تا شب مصاحبه ها رو انجام میدم اگه اوکی بودی به نسبت بقیه بهت زنگ میزنم

وظیفه ی من این بود که حواسم به بچه ها باشه به خودشون و همدیگه آسیب نزنن

همزمان با من یه خانوم میانسال هم اومده بودن به عنوان نیروی خدماتی که تمیز کاری و دستشویی اینای بچه ها باهاش بود که فهمیدم با اون از روز اول قرارداد بسته

بعد از روزی که من رفتم سر کار مسئولیتای بیشتر بهم داد ، هم میگفت حواست به بچه ها باشه، هم عکس و فیلم بگیر وقتی با مربیا کلاس دارن ، هم فیلمارو ادیت کن و روشون آهنگ کودکانه بذار که صدای جیغ و داد شنیده نشه، هم پیج اینستای مهدو بچرخون از صبح که بیدار میشی مطالب روانشناسی کودک بذار ، هم به مربیا تو کلاسا کمک کن تو کاردستی، هم اسباب بازیا رو جمع کن وقتی بچه ها میریزن

تازه چندبارم بچه هارو دستشویی برده بودم

همه ی اینارو میخواست با یک و پونصد جمع کنه،

تازه اگرم بچه ای میخورد زمین منو بازخواست میکرد

فک‌کنین ۲۰ تا بچه با این همه کار

یه بچه ی اوتیسم هم قبول کرده بود که واقعا سخت بود نگهداریش، همش جیغ میزد و ماهارو میزد

خلاصه بهش گفتم من نمیدونستم آزمایشی هستم

گفت خیالت راحت قرار نیست با کس دیگه مصاحبه کنم ازت راضیم، فقط میمونه خودت که راضی باشی،

باز گفتم عیب نداره تجربست بذار بمونم، بهش گفتم منم راضیم قرار داد ببندیم آخرهفته

تا اینکه

یه ربع نشد یه دختره اومد واسه مصاحبه😳

اینم بهش نگفت ما نیرو داریم

قشنگ رزومه نوشت

منو تو آب نمک خوابونده بود ، حس میکنم ملتو میاره چند روز چند روز نگهمیداره مجانی که اون قبلیه خوب شه برگرده سر کار

منم اومدم خونه پیام دادم گفتم دیگه نمیام

حالا دیشب پیام داده عکس و فیلمای امروزو بفرست

یه کلمه هم نگفت بیا پول این چند روزو باهات حساب کنم

به نظرتون چی بهش بگم؟؟

۴ روز‌ مفت براش کار کردم الانم انتظار داره نت صرف کنم کلی عکس و کلیپ براش بفرستم

اینستاگرام من : @pishicorn

بگو شرمنده

حیف بچه هایی که تو مهدکودک شما دارن وقت میگذرونن

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نگفته بود قبولتون کرده و قرار شد قرار داد بنویسی پس چرا یهو گفتی نمیام چون خودت اومدی بیرون فکر ...

بهم گفت با هیچکس مصاحبه نمیکنم چون تو هستی اما یه ربع بعدش که یکی اومد دیگه بهش نگفت نیرو داریم

مصاحبه کرد

بعد فهمیدم اونایی که طی این چند روز میومدن واسه مصاحبه میومدن

من فکر میکردم اولیان واسه ثبت نام میان

اینستاگرام من : @pishicorn

عزیزم بله دقیقا همینطوره..مدیرای مهد ادمای مث من و شمارو میگیرن تماااام مسئولیت های سخت و کارای مزخرف رو میگن انجام بده بعدشم ردت میکنن بری..میگن آزمایشی بودی...یا مثلا میگن کار شما همینه دیگه ..مامربی نمیخوایم..ما کمک مربی میخوایم وظایفشم همیناس..

کار افتضاح تر و داغون تر ازین اصلا نیستتتت

منم تجربه اش رو دارم

خداروشکر باز شما ۴ روز رفتی من یک ماه و یک هفته رفتم

فکر نمیکنم پولی بهت بده

ولی بهش پیام بده بگو  کی بیای برای تسویه حساب?

هر وقت اومدم برای تسویه عکسا و فیلما هم میارم