2777
2789
عنوان

عفونت

77 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من عفونت دارم سوزش و خارش ندارم ولی به شدت لباس زیرم بو میده حتی اگه یک ساعت بپوشم بازم بو میده یه ترشح زیاد هم ندارم ....

ولی به شدت لباس زیر و واژنم بوی ته سیگار میده لطفا کمک کنید ....قرص چی بخورم شرایط دکتر رفتن ندارم....

در ضمن مجردم...  

عزیزم روزی ۸تا ۱۲ لیوان حتمن آب بخور عفونت دفع میشه

البته موارد پیشرفته تر رو اطلاعی ندارم دکتر چه چیزی تجویز میکنه💖

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  

با سرکه سیب و ابرخودت را بشور .یه قاشق جوششیرین بریز توی افتابه خودت را باهاش بشور.

حنا بزن

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم روزی ۸تا ۱۲ لیوان حتمن آب بخور عفونت دفع میشه البته موارد پیشرفته تر رو اطلاعی ندارم دکتر چه ...

للطفا اگه میتونی دوستات هم برا جواب دادن صدا کن 

لباس زیر رو روزی ۲ بار تعویض کن

لباس زیر رو بعد از شست و شو ۲ روز تو آفتاب داغ پهن کن که میکروباش کشته بشه

ماست پروبیوتیک بخور

شب ها بدون لباس زیر بخواب

بعد دستشویی خودت رو با دستمال نخی خوب خشک کن

مایعات هم زیاد بخور

تو محلول آب و سرکه هم روزی یا آب و جوش شیرین هم روزی ۲ بار به مدن ۲۰ دقیقه بشین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

در ضمن لباس زیر هم از اون قدیمی‌ها که نخ خالص هست و نمی‌چسبه به بدن و کشی نیست بخر.

اینایی که کشی و چسبون هست بیشتر عامل عفونت هست

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد