2777
2789
عنوان

بچه اول بیمارستان خصوصی بچه دوم دولتی بیایین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 46 پست

من همسرم حساس شده بود سر ايت موضوع.:خودم بهش اهميت نميدادم.:

كه اوليم توي خصوصي بود كه زمان خودش گرونتربن بود..سردومي ميگفت باز برو همونجا فرق نزاريم بين بچه خا.. رفتم خصىوصي در حد همون اولي

💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر درگیر افکارو صحبت های چرت فامیلید.‌چکارن اونا.هر جا عشقت میکشه برو

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
زایمان اول کلا رایگانه چه دولتی چه خصوصی البته الان اینجوریه قبلنا نمیدونم چجوری بوده

نه عزیزم خرداد ۱۴۰۰ پسرم تو بیمارستان اردیبهشت شیراز دنیا آمد ده میلیون هزینه دادم 

چرا انقدر رو حرف مردم حساسی

به جهنم هر حرفی ک بزنن

اولا ک لازم نیست توضیح بدی به کسی

دوما تو هر کاری بکنی کسی ک بیشعوره پشت سرت حرف می زنه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

والا من قبلا جایی که زندگی میکنم داهات بوده الان شهر شده تو خونمون دنیا اومدم خواهرام شهر،حالا غمای دنیا کمه واسه این حرص بخورم،مادر و پدرا حساس نباشند بچه ها مهم نیست واسشون،والا هر دوتا میخوان دنیا بیان دیگه حالا این چیزا خیلی مهمه،مهم‌ تربیت و صالح بودنشونه

خاله من سر دخترش  فک کن ۱۳سال پیش ۲تومن داد به دکتر که براش سز انجام بده.و حالا هزینه بیمارستانو بقیه رو دقیق نمیدونم.سال ۹۸سر پسرش رفت دولتی چون سزارین بود اولی رو دیگه دومی رو رفت دولتی البته که وضعشون تازه خونه گرفته بودن خیلی خالی بودن درحدیکه کل بارداری رو رفت پیش ماما.واسه خالمم چه سمت خودمون چه اونور گفتن تو فشار مالی بودن رفت دولتی.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
از حرف مردم میترسم 

لطفا برای مردم زندگی نکن. چرا سر خصوصی ترین مسائلت باید ترس از حرف بقیه رو داشته باشی؟! شما یه مادری قراره الگوی بچه هاو باشی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ارع

ن بابا ول مردم کن مگ خولی راحت برو دولتی

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

توو بیمارستان دولتی خودت اذیت میشی! مگه برا بچه فرقی داره که بعد بخاد بگه بینمون فرق گذاشتی؟! 😐😐

بعدم چه ربطی به فامیل داره؟! یه مسئله کاملاً شخصی یه که زن و شوهر در موردش تصمیم میگیرن... ضمن اینکه حتی اگه آدمای خیلی فضولم دور و برت داشته باشی نهایتاً برا شوهرت حرف در میارن که باید پول عملو بده نه برا تو!

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »