2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک تروخدابیاید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 86 پست
فدات عزیزم

عملیات با موفقیت انجام شدددد😍دیشب گذاشتم ولی خب تا صبح آب شده بود کل شلوارم شیافی بود😂😂

توام منتظر نی نی  من مث🥺ایشالله خدا یه نی نی تپل بهت بده 

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
عملیات با موفقیت انجام شدددد😍دیشب گذاشتم ولی خب تا صبح آب شده بود کل شلوارم شیافی بود😂😂 توام منت ...

خب خداروشکر عزیزم... من سه ماهه باردارم خوشکلم انشاالله ک ط ام صاحب ی نی نی بشی❤

نشتون وسوتون پتی انتظارا🤍🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خداروشکر عزیزم... من سه ماهه باردارم خوشکلم انشاالله ک ط ام صاحب ی نی نی بشی❤

😍😍😍😍عههههه وای عزیزمممم ایشالله به سلامتی ب دنیا بیااااد

ممنونم عشقم 

چکاپ رفتم همه چی اوکی بوده ولی یکم قرص بهم داده و اینا دیگه منم میخام ورزش تو خونه شروع کنم و یکم تحرک داشته باشم ببینم چی میشه

تو چقدر طول کشید باردار بشی؟ چیزی بوده کمکت کنه برای بارداری؟ 

درمانم تویی، دیگران بیهوده می‌جویند تسکینم... 💜 
😍😍😍😍عههههه وای عزیزمممم ایشالله به سلامتی ب دنیا بیااااد ممنونم عشقم  چکاپ رفتم همه چی او ...

ممنون قشنگم

بعددوماه اقدام باردارشدم عزیزم فقط ویتامین واسیدفولیک مصرف کردم واز ایمپو کمک گرفتم روزای تخمک گذاری مو بهم یاداوری میکردو روزای تخمک گذاری ی روز درمیان رابطه داشتم

وشوهرمو تقویت میکردم

عزیزم ی عکس واضح تری بفرس

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
برا من دقیقا همین بیبی چک بود جمعه زدم یکشنبه رفتم سونو ۶ هفته و دوروز بودم و پریروز سقط کردم 😔

اع چرا

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
برا من دقیقا همین بیبی چک بود جمعه زدم یکشنبه رفتم سونو ۶ هفته و دوروز بودم و پریروز سقط کردم 😔

العی عزیزم ناراحت نباش سرت بالا انشاالله ک دوبارع باردارمیشی اما این دفعه بیشترمواظب خودت باش

چون که ناخواسته بود و کلی دارو استفاده کرده بودم تحت درمان بودم برای مشکل ریه ام داروهام همه کورتون ...

اها ان شاالله دوباره باردارمیشی گلم منم دوماه پیش بخاطرتشکیل نشدن قلب سقط شد ازاون موقع اصلاارامش ندارم انگاریه چیزیم کمه همش منتطرم سه ماه بگذرا اقدام کنم واقعااین روزاتووصعیت بدی ام گاهی وقتااینقدراعصابم خوردمیشه تاچندساعت گریه میکنم😑

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
اها ان شاالله دوباره باردارمیشی گلم منم دوماه پیش بخاطرتشکیل نشدن قلب سقط شد ازاون موقع اصلاارامش ند ...

خیلی بده واقعا و اینش بدتره حامیه عاطفی هم نداشته باشی ...همسرم از روزی که فهمید فقط یا تکون میخوردم میگفت به خودت فشار نیار با لحن مسخره کردن یا یسره میگفت تو هعی میگی وقته تخمک گذاری نیست حلوگیری نمیخواد ...درصورتی که ما ماه قبل فقط یبار ر ا ب ط ه داشتیم الانم سه روزه یه کلمه صحبت نکردیم باهم